Connect with us

Alte Sporturi

Dan Petrescu a avut dreptate! CFR a anunțat verdictul în cazul lui Louis Munteanu: ”Putea fi mult mai grav”

  • admin

  • UCL: MilanBrugge, marți, 19:45, DGS 1

  • UCL: Real MadridBorussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Deși atacantul a fost un car de nervi pentru că Dan Petrescu l-a scos cu un minut înainte de final, deși intrase la pauză, antrenorul a avut dreptate: Louis Munteanu era accidentat, dar nu simțea!

Louis Munteanu, leziune fibrilară de gradul 1

Cristi Balaj a dezvăluit că Louis Munteanu are o ușoară accidentare musculară, pe care nu a simțit-o în timpul meciului, de unde și reacția de după schimbare.

Louis are o leziune musculară de gradul 1. E cea mai fină leziune, dar putea fi mult mai grav. Nu știm cât va absenta. Vom vedea cum decurge recuperarea. El oricum e suspendat pentru etapa viitoare. Însă a avut noroc, pentru că orice sprint îi putea agrava accidentarea.

Am și vorbit cu el și mi-a spus că prima când suferă o leziune musculară. Așa că nu a știut să recunoască simptomele. Jucătorii care au mai trecut prin asta, își dau seama imediat și se opresc. Dar nu a fost cazul lui pentru că el nu a mai suferit o astfel de accidentare. Dacă nu știi despre ce e vorba, poți considera că e o lovitură.

Dan Petrescu a vrut să-l scoată mai devreme pe Louis Munteanu, ”dar nu mai era tabela la margine”

De aici a apărut și supărarea lui. Nu înțelegea de ce a fost schimbat. Dar orice sprint ar mai fi făcut, îi putea agrava accidentarea și timpul de recuperare ar fi fost mai mare. Dar acum totul e în regulă în vestiar.

Dan Petrescu voia să-l scoată mai repede, ceruse schimbarea mai devreme. Dar nu mai era tabela la margine, fusese dusă la vestiar pentru că se crezuse că s-au epuizat schimbările. Și a durat până a fost adusă înapoi”, a declarat Cristi Balaj, citat de gsp.ro.

Etichete: dan petrescu , cristi balaj , louis munteanu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide