Connect with us

Fotbal

VIDEO | Cei 11 Killowați ai lui Gentea și Tudose n-au reușit să curenteze Corvinul – Scurt circuit la Hunedoara: 0-2 cu Corvinul

  • admin

FC Argeş a pierdut, previzibil, meciul de ieri de la Hunedoara, scor 0-2 cu Corvinul, cu mult mai clar decât o arată scorul. În urma acestui rezultat, hunedorenii și-au consolidat poziția secundă în clasament, cu 37 de puncte. De cealaltă parte, FC Argeș a rămas pe locul 16, cu 21 de puncte acumulate. Alb-violeţii au părut o echipă debusolată, nemotivată, resemnată cu soarta de codaşă a Ligii a II a. Ar face bine să nu fie, pentru că în play-out, dacă mai pierd un meci sau două, sunt la retrogradare. Or, aşa ceva ar fi de neacceptat pentru jucătorii lui FC Argeș, supranumiți de echipa DinSport Killowații fără putere ai lui Gentea și Tudose.

Meciul a fost decis în primele 25 de minute ale partidei. Antonio Manolache a fost cel care a deschis scorul cu o lovitură de cap în urma unui corner executat de pe partea stângă, în minutul patru al meciului.

Marius Chindriș a dublat avantajul formației sale cu un șut puternic, iar Cătălin Straton nu a mai putut interveni. Elevii lui Florin Maxim au mai avut câteva ocazii importante de a marca, inclusiv o bară la finalul primei reprize.

Este important de precizat că în acest moment Corvinul Hunedoara nu are drept de promovare în SuperLigă.

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Avatar

    Mircea T

    10 martie 2024 at 8:08

    Genta si Tudose, groparii fotbalului argesean. Supăer tare aia cu kilowatii lui Gentea… Asa sa le ramana numele

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Fotbal

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide