Connect with us

Fii corespondent DIN SPORT

Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!

Cautăm corespondenți entuziasmați în toate județele din România pentru a se alătura portalului nostru de știri sportive, dinsport.ro. Ne dorim să promovăm sportul de masă din România, dincolo de marile echipe și de interesele din zona jocurilor de noroc. Marile site-uri de sport din România promoveaza doar marile echipe din România si din alte câteva țări, mari sportivi sau mari firme de pariuri. Nimic despre munca si truda celor care, de fapt, contribuie decisiv la dezvoltarea sportului românesc. Noi, la DINSPORT.RO ne dorim să promovăm sportul de masă, cel ignorat de marile portaluri de știri, pornind de la echipe de juniori, antrenori si cluburi mici, campionate locale si regionale, alte sporturi ignorate de marile portaluri si tineri, mulți care vor să fie recompensați măcar cu o știre.

Ce oferim:

  • O platformă pentru a-ți împărtăși pasiunea pentru sport cu o audiență largă
  • Oportunitatea de a contribui la o publicație care promovează valorile sportului de masă
  • Flexibilitatea de a lucra de la distanță și de a-ți stabili propriul program
  • Posibilitatea de a te implica în proiecte speciale și de a colabora cu o echipă dinamică

Portalul nostru de știri sportive este o platformă dedicată promovării sportului de masă din România. Ne dorim să oferim o voce tuturor sportivilor, indiferent de nivelul lor de performanță. De asemenea, ne dorim să educăm publicul cu privire la beneficiile practicării sportului și să încurajăm un stil de viață sănătos.

Te-am convins?

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa îți creezi un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica stiri simplu si rapid, dar ca un profesionist. Nu exista cenzura, odata ce ai scris articolul chiar aici, din contul tău, si ai apasat PUBLICĂ, articolul va fi publicat instant pe site-ul dinsport.ro Incerci?

CLICK AICI PENTRU A ACCESA CONTUL TĂU

sau

CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGSITRA

Publicitate
Publicitate

De Neratat

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide