Connect with us

Fotbal

VIDEO | Finanțatorul FC Argeș ultimatum pentru primarul Gentea: “Totul ras și luat de la zero, sau plec!”

Viorel Tudose, principalul finanțator al echipei FC Argeș, a declarat la emisiunea Sport Plus realizată de Monica Cristea că va renunța la sprijinul financiar acordat clubului dacă nu va deveni acționar. Tudose a estimat suma investită până acum la aproximativ două milioane de euro.

Echipa se confruntă cu o performanță slabă, ocupând un loc în coada clasamentului Ligii a II-a, după numeroase schimbări în conducerea tehnică.

Tudose a afirmat că “cel care dă banii, comandă muzica”, principiu care nu se aplică la FC Argeș, unde există “secrete și bisericuțe”. El a anunțat o discuție cu primarul Piteștiului, Cristian Gentea, căruia îi va comunica decizia sa:

“Dacă nu ajung acționar, mă retrag! Este falimentul unui proiect. De ce să ne mințim? Nu mai merge așa. Trebuie resetat total, curățat totul. Nimeni nu e de neînlocuit. Dacă nu o să am clubul, voi pleca. Voi avea zilele acestea o întâlnire cu prietenul meu, Cristi Gentea – relația mea cu el nu va fi afectată, indiferent de decizia mea.”

Retragerea lui Tudose ar putea avea consecințe grave pentru FC Argeș, punând în pericol stabilitatea financiară a clubului și șansele de a obține performanțe sportive.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Fotbal

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide