Connect with us

Fotbal

Un antrenor care are Cupa Mondială în palmares și-a anunțat revenirea în fotbal

După o pauză de aproximativ doi ani și jumătate, antrenorul care a reușit să câștige Cupa Mondială alături de ”Panzere” în anul 2014, a mărturisit că este dispus să accepte o ofertă din vară și să-și reia activitatea pe banca tehnică.

Joachim Low: ”Un obiectiv pentru mine este Cupa Mondială din 2026. Nu m-ar interesa să o preiau pe Bayern Munchen”

Într-un interviu acordat nemților de la Bild, Joachim Low a mărturisit că își dorește să participe la Cupa Mondială din 2026. În acest caz, tehnicianul are șanse importante să ajungă în vara viitoare la o echipă națională, și nu la una de club.

”Nu sunt retras din fotbal, dar accept ceva doar dacă sunt sută la sută convins. Și, această ofertă nu a venit momentan. Un obiectiv pentru mine acum este Cupa Mondială din 2026. (…) Sunt cu adevărat deschis la asta începând cu vara următoare și apoi voi examina opțiunile disponibile”, a spus Joachim Low, conform Bild.

De asemenea, Joachim Low a mărturisit că, cel puțin pentru moment, nu va accepta nicio ofertă venită din Germania, deoarece își dorește o experiență în afara granițelor.

Mai mult, Low a spus că nu este tentat nici de o posibilă trecere a sa la campioana Bundesligii, Bayern Munchen.

”Probabil că Bayern nu este interesată de mine ca antrenor. Și nici pe mine nu m-ar interesa Bayern Munchen. Am fost mult timp selecționer la echipă națională a Germaniei și am spus întotdeauna că un post de antrenor aici, în Germania, este exclus pentru mine acum (…). Pentru mine nu este o motivație acum”, a mai spus Low.

În cariera sa de antrenor, la nivelul echipelor de club, Joachim Low le-a pregătit până acum pe Stuttgart (Germania), Fenerbahce (Turcia), Karlsruher (Germania), Adanaspor (Turcia), FC Tirol (Austria) și Austria Viena (Austria).

Însă, ulterior acestor experiențe, Joachim Low a devenit selecționerul Germaniei în vara anului 2006 și a stat la ”cârma” acestei selecționate timp de 15 ani, până în luna iulie 2021.

În acest interval de timp, Low a adunat 198 de prezențe pe banca ”Panzerelor” (125 de victorii, 39 de egaluri, 34 de înfrângeri) și a două trofee: Cupa Mondială 2014 din Brazilia și Cupa Confederațiilor 2017.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Fotbal

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide