Connect with us

SuperLiga

Fanii FCSB au aruncat cu sticle mașinile Jandarmeriei

  • admin

Mai mulţi suporteri ai echipei FCSB, au aruncat cu sticle de plastic în autospecialele Jandarmeriei, duminică seara, înainte de meciul dintre FCSB şi FC Botoşani, de pe Arena Naţională.

Imaginea articolului Suporteri ai echipei FCSB au aruncat cu sticle de plastic în autospecialele JandarmerieiSuporteri ai echipei FCSB au aruncat cu sticle de plastic în autospecialele Jandarmeriei

Aflaţi într-un parc din apropierea stadionului, de pe Bulevardul Basarabia, suporterii au aruncat cu mai multe sticle din plastic în autospecialele de jandarmerie şi au adresat injurii forţelor de ordine.

Conform Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, jandarmii s-au îndreptat către grupul de suporteri pentru a-i identifica pe cei care au săvârşit faptele mai sus menţionate, moment în care o parte dintre suporteri au devenit recalcitranţi.

Forţele de ordine au intervenit pentru restabilirea ordinii publice, în urma căreia şase suporteri au fost imobilizaţi şi conduşi la autospeciale pentru luarea măsurilor legale împotriva acestora.

Astfel, au fost identificaţi şase autori şi au fost întocmite actele necesare sesizării organelor de urmărire penală pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, în conformitate cu prevederile art. 371 Cod Penal.

Sursa: Mediafax

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din SuperLiga

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide