Connect with us

Fotbal

Klopp, primul trofeu la finalul epocii Liverpool: cormoranii au câştigat Cupa Ligii

Olandezul Van Dijk s-a înălţat la un corner în minutul 118 şi a marcat cu capul, Liverpool adjudecând astfel primul trofeu al sezonului în Anglia.

Cele două echipe au avut numeroase ocazii în primele 90 de minute şi au avut goluri anulate după lungi verificări VAR. Reuşita lui Raheem Sterling pentru Chelsea din prima repriză a fost anulată pentru că Nicolas Jackson era în offside la faza de construcţie, în timp ce lovitura de cap a lui Van Dijk din repriza a doua a fost anulată pentru o infracţiune a lui Wataru Endo.

De asemenea, ambele echipe au nimerit bara, prin Cody Gakpo de la Liverpool în prima repriză şi Conor Gallagher de la Chelsea în a doua.

Este a treia victorie în meciuri de cupă pentru Liverpool, sub conducerea lui Jurgen Klopp, în faţa lui Chelsea în ultimii doi ani, Reds câştigând Cupa Ligii şi Cupa Angliei în 2022, după remize fără goluri şi lovituri de departajare.

Managerul german a anunţat că acesta este ultimul său sezon pe banca formaţiei din oraşul trupei Beatles.

Sursa: Mediafax

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Fotbal

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide