Connect with us

Fotbal

Un antrenor care are Cupa Mondială în palmares și-a anunțat revenirea în fotbal

După o pauză de aproximativ doi ani și jumătate, antrenorul care a reușit să câștige Cupa Mondială alături de ”Panzere” în anul 2014, a mărturisit că este dispus să accepte o ofertă din vară și să-și reia activitatea pe banca tehnică.

Joachim Low: ”Un obiectiv pentru mine este Cupa Mondială din 2026. Nu m-ar interesa să o preiau pe Bayern Munchen”

Într-un interviu acordat nemților de la Bild, Joachim Low a mărturisit că își dorește să participe la Cupa Mondială din 2026. În acest caz, tehnicianul are șanse importante să ajungă în vara viitoare la o echipă națională, și nu la una de club.

”Nu sunt retras din fotbal, dar accept ceva doar dacă sunt sută la sută convins. Și, această ofertă nu a venit momentan. Un obiectiv pentru mine acum este Cupa Mondială din 2026. (…) Sunt cu adevărat deschis la asta începând cu vara următoare și apoi voi examina opțiunile disponibile”, a spus Joachim Low, conform Bild.

De asemenea, Joachim Low a mărturisit că, cel puțin pentru moment, nu va accepta nicio ofertă venită din Germania, deoarece își dorește o experiență în afara granițelor.

Mai mult, Low a spus că nu este tentat nici de o posibilă trecere a sa la campioana Bundesligii, Bayern Munchen.

”Probabil că Bayern nu este interesată de mine ca antrenor. Și nici pe mine nu m-ar interesa Bayern Munchen. Am fost mult timp selecționer la echipă națională a Germaniei și am spus întotdeauna că un post de antrenor aici, în Germania, este exclus pentru mine acum (…). Pentru mine nu este o motivație acum”, a mai spus Low.

În cariera sa de antrenor, la nivelul echipelor de club, Joachim Low le-a pregătit până acum pe Stuttgart (Germania), Fenerbahce (Turcia), Karlsruher (Germania), Adanaspor (Turcia), FC Tirol (Austria) și Austria Viena (Austria).

Însă, ulterior acestor experiențe, Joachim Low a devenit selecționerul Germaniei în vara anului 2006 și a stat la ”cârma” acestei selecționate timp de 15 ani, până în luna iulie 2021.

În acest interval de timp, Low a adunat 198 de prezențe pe banca ”Panzerelor” (125 de victorii, 39 de egaluri, 34 de înfrângeri) și a două trofee: Cupa Mondială 2014 din Brazilia și Cupa Confederațiilor 2017.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Fotbal

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide