Connect with us

Fotbal

Marius Șumudică, demis de la Gaziantep! Turcii îi decid soarta după ce Gaziantep a ajuns pe locul 17 în Turcia

  • admin

După eșecul de pe teren propriu cu Bașakșehir, Gaziantep este pe locul 17 în Turcia, unul retrogradabil, cu 28 de puncte.

Chiar dacă a preluat echipa într-o situație grea și a reușit să obțină câteva rezultate pozitive, Marius Șumudică nu are liniște la Gaziantep. Turcii susțin că luni, 26 februarie, va avea loc o ședință în cadrul clubului, iar președintele Memik Yilmaz este așteptat să ia o decizie finală cu privire la viitorul antrenorului român.

  • 10 victorii, 6 remize și 10 eșecuri reprezintă cifrele lui Marius Șumudică în actualul mandat de la Gaziantep

“Soarta antrenorului Șumudică va deveni clară astăzi, după reacțiile provocate de rezultatele nesatisfăcătoare din campionat. Președintele clubului, Memik Yilmaz, va lua decizia finală în cursul zilei de astăzi”, a scris Tekspor.

“Pleacă sau rămâne? Unii fani consideră că până și Erdal Guneș (n.r – fostul antrenor al lui Gaziantep) ar fi o variantă mai bună. Suporterii nu sunt mulțumiți de fotbalul practicat de Șumudică, dar nici de locul din clasament și solicită îndepărtarea cât mai rapidă a acestuia pentru a nu retrograda”, au notat și cei de la WebAntep.

Marius Șumudică, reacție după ce fanii lui Gaziantep i-au cerut demisia

În timpul jocului, fanii lui Gaziantep i-au cerut demisia lui Marius Șumudică și au venit cu o scandare inedită: ”Spune-ne, Șumudică, de ce nu joacă echipa?”.

La conferința de presă de după joc, Marius Șumudică a reacționat.

Fanii mă iubesc, nu știu ce a fost. Vom vedea zilele viitoare, dar eu îi iubesc și cred că vom rămâne în prima ligă. Mai avem 11 meciuri. Echipa a jucat bine, pot să spun că am dominat o echipă de talia lui Bașakșehir.

Am jucat bine, am luptat. Am avut 14 șuturi, dar nu am reușit să înscriem. Ei au dat două goluri din patru șuturi. Nu meritam să pierdem.

Cred că ne vom salva. E sigur că vom lupta pentru a rămâne în prima ligă. Cred în șansa noastră de a rămâne în prima ligă”, a declarat Marius Șumudică, potrivit webantep.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Fotbal

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide