Connect with us

Alte Sporturi

A dispărut respectul! Ce s-a întâmplat cu Chiricheș, după ce Becali i-a spus să se retragă și a anunțat că e OUT

  • admin

  • Premier League: Man. City – Arsenal, duminică, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: U Cluj – Univ. Craiova, duminică, 21:30, DGS 1

Campioana României a jucat în 10 oameni mai mult de o oră, după ce Mihai Popescu a fost eliminat direct. Fundașul l-a lovit cu cotul pe Tudorie și, după ce a văzut că atacantul Petrolului sângerează, centralul Rareș Vidican a scos imediat cartonașul roșu. Cei de la FCSB au contestat și această decizie a arbitrului.

Vlad Chiricheș, scos la încălzire în minutul 30 și ”uitat” apoi pe banca de rezerve

Pentru a acoperi golul din centrul defensivei, staff-ul bucureștenilor l-a retras pe Șut în locul ocupat până în minutul 29 de Popescu și l-a trimis la încălzire pe Vlad Chiricheș, singurul stoper de meserie aflat pe banca de rezerve.

  • Din respect pentru ceea ce a fost el (n.r.- Vlad Chiricheș) în trecut, o să îl las pe listă doar pentru Europa League. Dacă o avea nevoie de el, să nu mi se bată obrazul că m-am purtat urât cu unul de pe urma căruia am luat milioane bune”, spunea Gigi Becali, în urmă cu câteva săptămâni.

Toată lumea se aștepta ca ”veteranul” tras pe linie moartă după erorile din startului sezonului să-și facă apariția pe gazon, însă acest lucru nu s-a întâmplat nici măcar în repriza a doua. Gigi Becali ”a uitat” de respectul pe care a spus că i-l poartă lui Chiricheș și a comandat altă schimbare la pauză.

Astfel, Baba Alhassan i-a luat locul lui Băluță și ghanezul a trecut la închidere, în timp ce Șut a continuat să facă pereche cu Dawa în apărare. Un gest care denotă orice, numai respect nu, la adresa lui Vlad Chiricheș.

Galerie Foto

De exemplu, în momentul în care era criticat că nici nu ia în considerare să-l introducă pe teren pe Modric, un ”veteran” care a scris istorie pentru Real Madrid, Carlo Ancelotti, unul dintre cei mai titrați antrenori din istoria fotbalului, a răspuns: ”Dacă nu sunt sigur că va juca, nu-i cer să iasă la încălzire. Trebuie să-i arăt respect”.

”Ferguson”, însă, nu este Ancelotti și ar spune că-l ”respectă” pe Chiricheș cu 30.000 de euro lunar.

Probabil câteodată jocul meu pare zeflemist și poate se crede că joc la mișto, dar nu-mi doresc. Felul meu de a juca e să construiesc din apărare, cu pase scurte.

Poate nu e exact ce vrea patronul câteodată, dar sper că în următoarele jocuri să fie mai bine și să reușim să câștigăm”, a spus Chiricheș, după FCSB – Oțelul 0-2. Apoi, fotbalistul a mai bifat doar două apariții la campioana României.

VIDEO Rezumat FCSB – Petrolul 1-1

Etichete: vlad chiriches , gigi becali , fcsb petrolul


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide