Connect with us

Alte Sporturi

Românul care l-a bătut cu 5-0 pe Diego Maradona a povestit dialogul avut după meci: “Foarte supărat. Asta m-a întrebat”

Fostul tehnician al lui Dinamo a povestit cum i-a întâlnit și pe Guardiola, și pe Maradona, în partide amicale, atunci când o pregătea pe Kuwait-SC.

Dacă partida cu formația lui Guradiola de atunci, Bayern Munchen, s-a terminat nefast, cu un eșec, 0-8, trupa lui Ion Marin a reușit să-și ia revanșa și să o bată pe Al-Wasl.

Diego Maradona, umilit de Ion Marin

Formația din Emiratele Arabe Unite era pregătită pe atunci de marele Diego Maradona, cel care a avut un dialog cu antrenorul român la finalul confruntării.

“Un pic uimit Maradona, era și Gică Mihali. Un tip extraordinar, nu zici că e Maradona. Am câștigat cu 5-0 împotriva lui Al-Wasl, echipa pe care el o antrena. M-a întrebat cum de m-am adaptat atât de repede.

I-am zis că eu știu ce înseamnă fotbalul din lumea arabă, că am experiență aici. A fost foarte supărat și necăjit pe oamenii lui că nu l-au informat de mine. Avea 5 milioane de euro salariu.

Toată echipa lui tehnică era formată din 17 persoane, clubul a știut ce face pentru că și acum se vând șepcile, fularele cu el. Și-au recuperat banii fără nicio problemă”, a povestit Ion Marin, la Un Podcast.

Ion Marin, antrenorul român care l-a umilit pe Maradona

Cariera de antrenor a lui Maradona, una care umbrit reușitele sale ca jucător

Diego Maradona e considerat de mulți ca fiind cel mai bun jucător din istoria fotbalului. Totuși, realizările de pe teren nu au fost la același nivel și în momentul în care acesta a trecut pe banca tehnică.

După ce le-a antrenat pe Deportivo Mandiyu și Racing Club, Diego a primit pe mâini naționala Argentinei, cu care nu a avut însă rezultate.

La Cupa Mondială din 2010, Argentina a părăsit competiția încă din optimi, după un eșec cu Germania, 0-4.

Au urmat aventuri la Al-Wasl, Al-Fujairah, Dorados de Sinaloa și Gimnasia la Plata, iar așa și-a încheiat aventura de antrenor, unul mediocru din toate punctele de vedere.


[embedded content]

Intră acum pe canalul iAM Sport de WhatsApp și afli instant toate știrile care contează!

Urmărește iAMsport.ro și pe Google News, Facebook sau YouTube. Zi de zi ai conținut de ultimă oră din lumea sportului.

Sursa

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide