Connect with us

Alte Sporturi

Nopțile de pomină ale lui Tamaș: “N-am fost în halul ăla de beat încât să-l sun pe Becali!” De ce îl trezea pe Nicolae Badea la 4 dimineața și bătaia cu Daniel Pancu

Tamaș spune că are o relație specială cu Nicolae Badea și a rememorat cum îl suna pe fostul acționar al lui Dinamo pentru a-l anunța că se retrage din activitate, după nopțile lungi petrecute în cluburi.

  • Podcastul iAM Ștucan e pe iAMsport.ro și pe YouTube, în fiecare joi, de la 19:00.

“M-am retras de multe ori…”, spune, cu umor, Tamaș, care însă nu a procedat la fel și când era legitimat la FCSB. Motivul pentru care nu l-a sunat pe Gigi Becali e unul amuzant: Tamaș spune că n-a băut niciodată suficient de mult pentru a-l contacta pe patronul FCSB.

Tamaș și telefoanele către patroni din miezul nopții: “Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”

Transferat la Dinamo în 2002, când avea doar 19 ani, Tamaș a devenit unul din favoriții lui Nicolae Badea, pe atunci președintele Consiliului de Administrație al clubului. Fundașul spune că îl consideră pe Nicolae Badea parte a familiei sale și din acest motiv își permitea să-l sune și atunci când nu era 100% lucid… chiar și pentru dedicații.

Am sunat mulți (n.r. patroni să le spună că se retrage). La FCSB nu l-am sunat pe nea Gigi, am sunat pe altcineva. (n.r. Pe Mache?) Nu pot să-mi divulg sursele… Nu aveam numărul lui Becali… Nu l-am sunat pe nea Gigi pentru că n-am fost în halul ăla de beat. Probabil din cauza asta (n.r. râde). În Turcia pe cine să sun? Pe Fatih Terim? Nu sunam…

Îl sunam pe domnul Badea (n.r. Nicolae Badea) să văd ce mai face… (La patru dimineața?) Poate se trezise și din cauza asta… M-am retras de multe ori. Domnul Badea e ca taică-miu. Am păstrat legăturile… Familia o suni și la 3-4 dimineața. Îți dai seama. Suni familia. Domnul Badea, taică-miu, maică-mea… Îi mai sunam, le puneam dedicații. Când vedeau telefonul cred că ziceau: Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!“, a povestit Tamaș în podcastul iAM Ștucan.

[embedded content]

Rușii i-au făcut față lui Tamaș. Scandalul cu Pancu: “El m-a bătut, nu eu pe el…”

Cumpărat de Spartak Moscova în 2004, Tamaș spune că jucătorii din Rusia l-au impresionat în ceea ce privește rezistența la băutură. Fostul fundaș a rememorat și “ciocnirea” avută cu Pancu după o noapte grea, în 2013.

La acea dată, informațiile răsuflate în presă indicau că Tamaș l-a bătut pe fostul atacant, însă fundașul spune acum că lucrurile au stat de fapt invers: “El m-a bătut pe mine atunci”.

Ăia din Rusia rezistau de fiecare dată… Din România n-am ieșit cu mulți…

Cu Pancu… el m-a bătut. Normal că mai trebuie să iei și bătaie, mai luam și când eram mic”, a mai spus Gabi Tamaș la iAM Ștucan.


[embedded content]

Intră acum pe canalul iAM Sport de WhatsApp și afli instant toate știrile care contează!

Urmărește iAMsport.ro și pe Google News, Facebook sau YouTube. Zi de zi ai conținut de ultimă oră din lumea sportului.

Sursa

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide