Connect with us

Alte Sporturi

Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024!

Declaraţiile antrenorului lui Ankaragucu despre Moruţan

Antrenorul lui Ankaragucu, Emre Belezoglu, declara imediat după meci că Moruţan era suspect de ruptură a tendonului lui Ahile. Recuperarea în cazul acestei accidentări durează circa 6 luni.

„Dacă este vorba despre o ruptură a tendonului, recuperarea va dura aproximativ șase luni. Sper că nu este vorba despre asta, însă dacă este, este un jucător cu un caracter puternic și va reveni foarte puternic”, a declarat Emre Belozoglu, citat de sabah.com.

Olimpiu Moruţan a fost un jucător important pentru România în preliminariile pentru EURO 2024. Moruţan a evoluat în 9 partide pentru naţională în aceste preliminarii, oferind 4 assist-uri.

Olimpiu Moruțan, pasă de gol spectaculoasă în Ankaragucu – Gaziantep! Și-a servit perfect coechipierul si a uimit pe toată lumea

Olimpiu Moruțan a oferit o pasă de gol spectaculoasă în Ankaragucu – Gaziantep! Fostul jucător de la FCSB impresionează în campionatul din Turcia.

Mijlocașul român a fost titularizat de antrenorul lui Ankaragucu, pentru duelul cu Gaziantep. La fosta echipă a lui Marius Șumudică au fost trimiși pe teren din primul minut românii Niță, Drăguș și Sorescu.

În minutul 31 al duelului, atunci când Ankaragucu era condusă cu 0-1, Olimpiu Moruțan a găsit o soluție incredibilă pentru o fază care nu se anunța a fi periculoasă.

Mijlocașul echipei naționale a trimis o centrare perfectă, de la jumătatea terenului, care l-a găsit pe Bekiroglu. Colegul lui Moruțan l-a învins apoi fără probleme pe Florin Niță.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide