Connect with us

Alte Sporturi

Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli”

Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli

Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024

Edi Iordănescu, în timpul unui meci – Profimedia Images

Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024, nu a întîntârziat să apară. Selecţionerul speră ca jucătorul de 24 de ani să revină mai puternic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Moruţan a suferit o ruptură a tendonului lui Ahile şi va fi curând operat. Fotbalistul cotat la 4 milioane de euro va lipsi în jur de 6 luni, astfel că Oli va rata EURO 2024.

Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024

Românul a fost scos cu targa de pe teren pe finalul meciului cu Beşiktaş. Românul s-a accidentat fără să fie atins de niciun adversar. O accidentare cu atât mai dureroasă.

Cele mai citite

„Toţi alături de tine, Oli! Totul va fi mai greu şi mai trist fără tine, dar vom lupta şi pentru tine! Suntem convinşi, fiecare, că vei reveni mai puternic!! Familia Echipei Naţionale te aşteaptă înapoi !! 🇷🇴🤝✊”, e mesajul postat pe Facebook de Edi Iordănescu.

Olimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu

În minutul 82 al meciului de Cupă dintre Ankaragucu şi Beşiktaş, într-o fază banală de joc, Moruţan a vrut să respingă cu capul o minge, dar când a încercat să sară, a căzut subit, fiind rapid înconjurat de colegi, înainte să fie scos cu targa de pe teren.

Antrenorul lui Ankaragucu, Emre Belezoglu, declara imediat după meci că Moruţan era suspect de ruptură a tendonului lui Ahile. Recuperarea în cazul acestei accidentări durează circa 6 luni.

„Dacă este vorba despre o ruptură a tendonului, recuperarea va dura aproximativ șase luni. Sper că nu este vorba despre asta, însă dacă este, este un jucător cu un caracter puternic și va reveni foarte puternic”, a declarat Emre Belozoglu, citat de sabah.com.

Reclamă 4 / 0/3

Olimpiu Moruţan a fost un jucător important pentru România în preliminariile pentru EURO 2024. Moruţan a evoluat în 9 partide pentru naţională în aceste preliminarii, oferind 4 assist-uri.

Loading ... Loading …

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide