Connect with us

Alte Sporturi

Au venit primele oferte: Radu Drăgușin poate pleca de la Tottenham după șase luni! Urmează întâlnirea decisivă

  • Liga 2: Gloria Buzău – Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG – Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Florin Manea va pleca la Londra pentru a avea o întâlnire cu cei de la Tottenham, pe care vrea să îi întrebe despre motivele pentru care Radu Drăgușin nu joacă mai mult, dar și care este planul clubului cu românul.

  • Radu Drăgușin nu a jucat nicio secundă în ultimele șase meciuri ale lui Tottenham

Radu Drăgușin poate pleca de la Tottenham după șase luni

Există și posibilitatea ca, la finalul discuției, Florin Manea și Radu Drăgușin să tragă concluzia că pentru fundaș ar fi mai bine să plece de la Tottenham, iar agentul a dezvăluit că există deja oferte.

Eu aștept. Probabil o să am o discuție. Nu prea aș vrea să discut acum, mi-am spus punctul de vedere și l-a preluat toată lumea. Am o întâlnire amicală cu cei de la Tottenham, miercuri, iar după o să știu mai multe.

(n.r. Luați în calcul să-l transferați pe Radu în vară?) Deocamdată, nu. Sincer, nu-mi place să dau bir cu fugiții și nu-i place nici lui, dar vreau să înțeleg puțin ce se întâmplă pentru că nu prea am o explicație.

(n.r. Radu ce v-a spus?) Radu ce să spună? El se pregătește, dă 100% la antrenamente. Face tot ce depinde de el pentru a juca titular.

(n.r. V-a spus în vreun moment că regretă că nu s-a dus la Bayern?) Nu! A fost alegerea lui. Și-a dorit Anglia. Știa că o să fie greu, dar mai avem răbdare un pic pentru că promisiunile au fost făcute mai mult pentru campionatul care urmează decât cel de acum.

Într-un fel, antrenorul ne-a spus că se va baza mai mult la anul pe el. Acum e în cursul campionatului, acomodare, am înțeles, dar, date fiind consecințele actuale, trebuie să aflăm și noi câteva lucruri despre cum gândesc cei de la Tottenham în privința lui.

Am semnat pe șase ani și jumătate. Dacă nu voiam să rămânem, nu semnam atât de lung. Viitorul lui e legat de Tottenham, dar contează și să fie într-un ambient în care să-i continuăm creșterea, nu să o oprim. El mai are mult de crescut.

(n.r. V-au căutat echipe văzând că Radu nu joacă?) Foarte multe echipe! Din Germania, din Italia, de la echipe de top, să mă întrebe de situația lui, dacă ne gândim la un împrumut în vară. Bine, și din Turcia, dar am refuzat total.

(n.r. Împrumutul ar fi o variantă?) Nu știu. Deocamdată, nu. Mizez pe faptul că Radu se va impune, mizez că a venit la mijlocul campionatului, când echipa era deja construită. Au fost și meciuri grele. Nu vedeți că de 4-5 meciuri nu câștigă? E normal să primească și el o șansă”, a declarat Florin Manea, citat de Sport.ro.

Radu Drăgușin e cel mai scump român din istorie. FOTO Așa arată Topul

Galerie Foto

FOTO Fotbaliștii români cu cele mai mari salarii. Radu Drăgușin, în top

Galerie Foto

Etichete: florin manea , radu dragusin


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide