Connect with us

Alte Sporturi

Surpriză uriașă! O echipă din Premier League, gata să instaleze un antrenor de 31 de ani, fără experiență în prima ligă

  • Fotbal: Franța – Canada, duminică, 22:10, DGS 1

  • Fotbal: Italia – Bosnia si Hertegovina, duminică, 21:45, DGS 2

Roberto De Zerbi (45 de ani) a lăsat o impresie excelentă în perioada în care a pregătit-o pe Brighton, iar numele său a fost legat de cluburi imense, precum Bayern Munchen, Barcelona și Juventus. Totuși, italianul nu a dat curs niciunei oferte până acum.

Fabian Hurzeler, favorit să o preia pe Brighton

Gruparea din Premier League caută un nou tehnician și, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, s-a oprit la Fabian Hurzeler (31 de ani). În sezonul 2023/2024, St. Pauli, cu tânărul antrenor născut în SUA, care are și cetățenie germană și elevțiană, a încheiat pe prima poziție în liga a doua din Germania și a promovat în Bundesliga.

Negocierile decurg bine. Au existat discuții cu Hurzeler despre proiect, contract și altele. Germanul e favorit clar să-l înlocuiască pe De Zerbi”, a transmis Fabrizio Romano.

În ciuda rezultatelor excelente ale lui Hurzeler, alegerea englezilor este una surprinzătoare, nu doar din cauza vârstei fragede pentru un antrenor a acestuia, ci și din punct de vedere al experienței. Fabian Hurzeler nu a pregătit niciodată o formație de primă ligă. De fapt, St. Pauli este singura echipă pe care a condus-o ca principal, din 2022 încoace.

Ca jucător, Hurzeler a fost un mijlocaș modest. A evoluat la Bayern II, Hoffenheim II, 1860 Munchen II, FC Pipinsried și Eimsbuttel TV.

Etichete: brighton , antrenor brighton , fabian hurzeler


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide