Connect with us

Alte Sporturi

Louis Munteanu a reacționat, după ce Gigi Becali a anunțat că-l vrea la FCSB! Mesaj clar despre viitorul său

Louis Munteanu a reacționat, după ce Gigi Becali a anunțat că-l vrea la FCSB! Mesaj clar despre viitorul său

Louis Munteanu a reacționat, după ce Gigi Becali a anunțat că-l vrea la FCSB

Louis Munteanu/ Profimedia

Louis Munteanu a reacționat, după ce Gigi Becali a anunțat că-l vrea la FCSB. Atacantul a transmis clar că nu se pune problema să se despartă de CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Louis Munteanu a oferit declarații, după ce România U21 s-a calificat la EURO 2025. Atacantul a fost titular și a oferit două pase decisive, la golurile marcate de Ianis Stoica.

Louis Munteanu a reacționat, după ce Gigi Becali a anunțat că-l vrea la FCSB

Louis Munteanu a auzit ce a declarat Gigi Becali și a oferit un răspuns ferm. Atacantul a transmis că a luat decizia potrivită atunci când a semnat cu CFR Cluj, fiind extrem de bucuros la formația antrenată de Dan Petrescu.

„Nu mă gândesc la transferuri, eu stau la CFR cât e nevoie, sunt cu capul doar la fotbal. Am făcut alegerea potrivită, sunt foarte fericit, mă iubește lumea acolo”, a declarat Louis Munteanu.

Totodată, Louis Munteanu a vorbit și despre victoria României U21. Atacantul a fost euforic după ce naționala a obținut a patra calificare la rând la turneul final european.

„Toți ne ajutăm în teren, toată lumea a fost senzațională. Vin aici cu inima deschisă, nu regret că nu sunt la naționala mare. Vrem să ne calificăm din grupă, apoi stabilim alt obiectiv. Zic că putem, avem o generație foarte bună, am arătat bine, cu mici excepții. Vorbeam cu băieții, ne uitam câtă lume a venit să ne vadă, este meritul nostru, mă bucur că ne-am calificat”, a mai spus Louis Munteanu.

Octavian Popescu și Louis Munteanu s-au distrat cu adversarii în România U21 – Elveția U21 3-1

România U21 a reușit o fază de play-station în meciul cu Elveția U21! Octavian Popescu și Louis Munteanu au făcut praf apărare adversă și au făcut spectacol în Giulești.

În minutul 35, la scorul de 1-0 în favoarea României U21, jucătorii lui Daniel Pancu au pornit o nouă acțiune periculoasă. Louis Munteanu a dus balonul în lateralul terenului, iar în ajutorul său a venit Octavian Popescu.

Vedetele din Liga 1 au scăpat de adversarii din acea zonă cu un 1-2 de senzație, presărat cu pase acrobatice.

Mai apoi, Octavian Popescu a intrat în careu și a trimis o pasă către Grameni, care a trimis mingea la Louis Munteanu. Atacantul de la CFR Cluj a pasat în fața porții, iar Ianis Stoica l-a învins pe portarul elvețian cu un șut în forță, din câțiva metri.

Loading ... Loading …

Citește și:

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide