Connect with us

Alte Sporturi

Prima reacţie a femeii care l-a adus în pragul disperării pe Gigi Becali, după ce a fost prinsă băută la volan

Prima reacţie a femeii care l-a adus în pragul disperării pe Gigi Becali, după ce a fost prinsă băută la volan şi a fost încătuşată. Este vorba de Mădălina Pamfile, cea care a avut o relaţie cu Gabriel Matei, fostul jucător de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mădălina Pamfile a avut, în perioada 2011 – 2012, o relaţie cu Gabi Matei. Aceasta nu a fost pe plecacul lui Gigi Becali, care a criticat dur relaţia dintre fotbalist şi fosta asistentă TV.

Prima reacţie a femeii care l-a adus în pragul disperării pe Gigi Becali, după ce a fost prinsă băută la volan şi a fost încătuşată

În noaptea de vineri spre sâmbătă, Mădălina Pamfile a fost prinsă băută la volan. Poliţiştii au trebuit să o imobilizeze pentru a o duce la IML.

”La data de 5 octombrie 2024, în jurul orei 04.05, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112, cu privire la faptul că pe o stradă din Sectorul 1, un autoturism se deplasează haotic. Poliţiştii ajunşi în zonă au efectuat semnal regulamentar de oprire autovehiculului în cauză, la volanul căruia se afla o persoană de sex femeiesc.

Având în vedere modul agresiv în care femeia se manifesta, pentru protecţia sa, cât şi a poliţiştilor, s-a procedat la folosirea forţei şi imobilizarea acesteia”, a anunțat Brigada de Poliție Rutieră a Capitalei.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide