Connect with us

Alte Sporturi

Schimbarea pregătită de Gigi Becali în primul 11 al FCSB-ului, pentru meciul cu PAOK! Cine e OUT din echipa de start

Schimbarea pregătită de Gigi Becali în primul 11 al FCSB-ului, pentru meciul cu PAOK, a fost dezvăluită în ziua meciului. Patronul campioanei a decis să lase pe bancă un jucător care a fost titular în ultimele două meciuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va avea un duel „de foc” cu PAOK, în a doua etapă a grupei de Europa League. Partida de pe „Toumba” se va desfășura în această seară, de la ora 22:00, și va fi în format live text, pe AS.ro.

Schimbarea pregătită de Gigi Becali în primul 11 al FCSB-ului, pentru meciul cu PAOK

Gigi Becali s-a decis în privința echipei de start și îl va lăsa pe banca de rezerve pe Vlad Chiricheș, notează fanatik.ro. Experimentatul fundaș al campioanei va fi înlocuit în primul 11 de Mihai Popescu, cel care a lipsit de la duelul cu Sepsi, din campionat, din cauza suspendării primite în urma meciului cu Petrolul.

Mihai Popescu va face echipă, în centrul defensivei roș-albaștrilor, cu Joyskim Dawa. Siyabonga Ngezana nu va fi în lot, din cauza unei accidentări suferite la revenirea de la echipa națională.

În atac, FCSB se va baza pe Florin Tănase și Daniel Bîrligea. Gigi Becali a anunțat că Tănase și-a câștigat locul în primul 11 al roș-albaștrilor, după ce a marcat un gol în meciul cu Sepsi.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide