Connect with us

Alte Sporturi

Imagini senzaționale după Marele Premiu de Formula 1 din Singapore! Ce s-a întâmplat după victoria lui Lando Norris

David Coulthard, cel care i-a luat interviul lui Lando Norris, l-a stropit apoi pe pilot cu un recipient în care se afla apă, spre amuzamentul spectatorilor, dar și al pilotului.

„Nu am luat cursa ușor, sunt puțin amețit, dar totul e ok”, a spus Norris, înainte de a fi stropit de Coulthard.

De asemenea, la finalul cursei, Lando Norris a transmis că mașina s-a comportat excepționat și că acest lucru i-a permis să se relaxeze pe finalul cursei, având în vedere faptul că se afla la o diferență considerabilă de Max Verstappen.

„A fost o cursă excepțională. Am avut câteva momente destul de dificile, dar mașina a fost incredibilă. Am putut să mă relaxez pe final de cursă.

Nu neapărat pentru că forțam, uneori eram prea relaxat. Poate a fost puțin din ambele.

Aș fi vrut să am cea mai mare diferență față de locul al 2-lea. Felicitări și lui Oscar, a pilotat și el foarte bine astăzi”, a mai spus Lando Norris.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide