Connect with us

Alte Sporturi

„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024!

„Trenul ar trebui să se mai oprească! Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024!

Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024

Ciprian Marica, în timpul unui interviu pentru AntenaSport

Ciprian Marica a lansat un avertisment pentru Edi Iordănescu şi îi cere să se gândească bine în momentul în care face selecţia finală pentru EURO 2024. Fostul atacant al naţionalei României vrea să vadă pe lista convocaţilor cei mai în formă jucători ai momentului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marica este convins că Louis Munteanu nu ar trebui să lipsească din lotul României la turneul final din Germania. Atacantul de 21 de ani a marcat patru goluri în ultimele cinci meciuri ale Farului.

Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu

Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu are cifre de senzaţie. A marcat 9 goluri şi a oferit 4 pase decisive în această stagiune. Acţionar minoritar la Farul, Ciprian Marica este convins că Louis Munteanu merită să fie convocat la naţionala de seniori.

Cele mai citite

Eu cred că trenul ăsta de care ne vorbea Edi Iordănescu, că e deja în mers, ar trebui să se mai oprească. Şi să vadă că sunt câţiva jucători mult mai în formă care au marcat mult mai mult şi care pot urca în acest tren pentru EURO.

Eu văd că un Louis Munteanu nu ar trebui să lipsească de acolo, sub nicio formă. Este cel mai în formă atacant român la ora actuală. Şi cumva nejustificat… doar pentru că ceilalţi au fost în momentul respectiv (n.r. convocaţi în preliminariile EURO 2024) şi au adus calificarea, să nu… Eu militez pentru cei mai în formă jucători.

Avem nevoie să avem cei mai în formă jucători şi ulterior, sigur, să formăm un grup puternic!„, a declarat Ciprian Marica în exclusivitate pentru AntenaSport.

Edi Iordănescu a avut mari emoţii după accidentarea lui George Puşcaş din meciul Bari – Pisa, scor 1-1, care a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Internaţionalul român a suferit o contuzie şi va fi operat. Din fericire, această intervenţie nu îi va pune în pericol prezenţa la EURO 2024.

Edi Iordănescu, după ce a fost întrebat dacă îl va convoca pe Alexandru Mitriţă: „Trenul e în mers”

Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri despre situaţia lui Alex Mitriţă. Jucătorul celor de la Universitatea Craiova nu a fost convocat la echipa naţională, pentru meciurile cu Irlanda de Nord şi Columbia.

Reclamă 4 / 0/3

Selecţionerul susţine că orice jucător are uşa deschisă, dar va fi o misiune dificilă pentru cei care nu au fost convocaţi să prindă „trenul din mers”.

La EURO ne așteaptă un alt nivel, vom vedea cine va fi cu noi acolo. Toată lumea are ușile deschise. Noi trebuie să analizăm în funcție de context. Avem posturi unde avem soluții echilibrate, cu jucători de valoare, dar avem și poziții unde suntem la limită. Se poate întâmpla orice.

Oricine are ușa deschisă pentru echipa națională. Dar trebuie să demonstreze că are valoare și să respecte valorile grupului. Cine a arătat asta, a rămas, cine nu, nu a mai fost cu noi.

Trenul e în mers, trebuie eforturi mari ca cineva să sară în tren din mers. După EURO, dacă voi mai fi aici, va fi o perioadă în care vor fi încercați jucători, va fi o perioadă puțin mai lejeră„, a declarat Edi Iordănescu, la conferinţa de presă.

Loading ... Loading …

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide