Connect with us

Alte Sporturi

Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”

Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”

Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”

Pescobar Paul Nicolau/ Colaj Instagram

S-a aflat sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”. Paul Nicolau a fost dat de gol de prietenul său, Dumitru Dragomir. Fostul şef de la LPF a dezvăluit că proprietarul lanţului de restaurante extrem de cunoscut câştigă o avere, în fiecare zi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Recent, „Pescobar” a deschis un nou restaurant. Noua locaţie este situată în staţiunea Mamaia, iar după deschidere, omul de afaceri a dezvăluit că totul a fost un real succes.

Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”

Dumitru Dragomir şi „Pescobar” sunt parteneri în afaceri, dat fiind faptul că fostul şef de la LPF i-a închiriat omului de afaceri două locaţii, în urmă cu mai mulţi ani. Cei doi s-au împrietenit şi chiar au mers împreună la un meci al lui AC Milan, în această primăvară.

Cele mai citite

Recent, Dumitru Dragomir a dezvăluit ce sumă uriaşă câştigă zilnic Paul Nicolae, cunoscut ca şi „Pescobar”. Fostul şef de la LPF susţine că acestuia îi intră în conturi zilnic nu mai puţin de 100.000 de euro, dat fiind faptul că are restaurante deschise în mai multe oraşe mari din România.

„E cel mai tare pe lichidități. Din HoReCa nu-l bate nimeni. Are profit de 100.000 de euro pe zi, care îi rămân… Clujul, Timișoara, Craiova, Snagovul. Face 100.000 de euro pe zi, nu pe lună, câștig.

Anul ăsta face peste 25 de milioane de euro. Tu m-ai întrebat de avere, avere a început să facă acum. Nu-l iubește nimeni, din cauza succesului. Dacă ai succes, toată lumea vrea să-ți pună piedici. Asta e România”, a declarat Dumitru Dragomir, conform fanatik.ro.

După ce a deschis noua locaţie, „Pescobar” a transmis un scurt mesaj pe conturile oficiale de socializare, acolo unde este foarte urmărit.

„Vă mulţumesc! Sezonul a început cu noi, am dat startul, a fost măcel. Sunt şi mai multe rezervări azi, decât ieri, şi mâine fiind Floriile, noi, toate restaurantele noastre, jucăm finala Campionatului Mondial în fiecare an, de fiecare dată o şi câştigăm. Împreună cu voi. Sunt multe mii de clienţi în toate restaurantele din ţară”, a declarat Paul Nicolae „Pescobar”, pe contul său de TikTok.

Reclamă 4 / 0/3

Milionarul care ia 3 pensii, pe urmele românului care e coproprietar la „cel mai tare restaurant din Dubai”

Milionarul care ia 3 pensii calcă pe urmele românului care e coproprietar la „cel mai tare restaurant din Dubai”. Dumitru Dragomir pregăteşte o afacere de milioane de euro, inspirată de la Cosmin Olăroiu. Fostul preşedinte al LPF şi-a dezvăluit planul cu care e convins că poate da marea lovitură.

Dumitru Dragomir a afirmat că va fi ajutat de mai mulţi opt agenţi imobiliari din Dubai. Îşi doreşte să cumpere un teren pe care să construiască un restaurant care să rivalizeze cu cel al lui Olăroiu.

„Mă duc în Dubai câteva zile. Mă duc să vedem dacă se leagă ceva (n.r. legat de un restaurant nou)… Nu să îl administrez eu, că nu mă pricep. Da, el (n.r. Pescobar) să se ocupe. Mă duc eu el. Eu sunt cu contrucțiile, eu îl construiesc. Eu îl fac, dacă găsim așa ceva. Costă, dar… După aceea vin banii, lunar.

Eu am inimă de 50 de ani, dar vârsta e de aproape 80. I-am spus și soției: `Dacă nu fac, dacă nu sunt activ, dacă nu am griji, nu simt că trăiesc`. (…)

Dacă îl iei să îl faci la cel mai înalt nivel în faci cu 2 milioane. Dacă îl cumperi, tot atât te costă. Bine, poate să te coste și 10 milioane, cum el ăla a lui Olăroiu. El are câteva procente, e coproprietar… O să mă duc să îl văd, cică merge de senzație, e extraordinar„, a declarat Dumitru Dragomir pentru fanatik.ro.

Citește și:

Loading ... Loading …

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide