Connect with us

Alte Sporturi

Specialistul a explicat tot, după faza decisivă care a declanșat un scandal uriaș la Real – Bayern + Momentul, cadru cu cadru

  • Media: Liga Digisport, joi, 15:30, DGS 1

  • Media: Fotbal Club, joi, 19:30, DGS 1

Motivul anulării golului a fost un ofsaid, însă arbitrul asistent Tomasz Listkiewicz a încălcat regulamentul pentru că a ridicat fanionul înainte ca faza să aibă o finalitate. Momentele decisive, pasa către De Ligt și cel în care fanionul este ridicat, în galeria foto de mai jos, cadru cu cadru.

Galerie Foto

Specialistul a dat verdictul, după faza care a provocat un scandal uriaș la Real – Bayern

Szymon Marciniak a fluierat după ce a văzut că al său coleg de la margine a ridicat fanionul și, pentru că faza a fost oprită înainte ca mingea să intre în poartă, VAR-ul nu a putut interveni, pentru că nu permite regulamentul, pentru a analiza dacă a fost ofsaid ori nu. Pavel Fernandez, specialistul Marca pe probleme de arbitraj, a explicat totul.

A fost anulat eronat. De Ligt e în ofsaid în momentul pase, dar nu participă la joc. Mingea ajunge la Mazraoui. Între timp, De Ligt ajunge într-o poziție regulamentară.

Marciniak a fluierat înainte ca mingea să ajungă în plasă, de asta n-a putut interveni VAR-ul”, a transmis Pavel Fernandez.

Marius Avram: ”Greșeală mare”

Marius Avram a transmis, de asemenea, că golul a fost anulat greșit.

A fost anulat eronat. De Ligt e în ofsaid în momentul pase, dar nu participă la joc. Mingea ajunge la Mazraoui. Între timp, De Ligt ajunge într-o poziție regulamentară. Marciniak a fluierat înainte ca mingea să ajungă în plasă, de asta n-a putut interveni VAR-ul

Sunt surprins că la nivelul ăsta e o greșeală atât de mare. Nu o greșeală de ofsaid sau nu, e foarte strâns, milimetric. S-a greșit pentru că nu s-a respectat protocolul, unde scrie că tușierul trebuie să aștepte finalul fazei și apoi să ridice fanionul. Astfel, îi lasă pe cei din cabina VAR să analizeze faza.

Faptul că a ridicat fanionul i-a făcut pe cei de la VAR să nu poată interveni. A fost o dublă greșeală, a tușierului și a lui Marciniak, care putea fluiera după finalul fazei.

N-avem de unde ști dacă a fost sau nu gol. Această decizie pune o pată neagră pe arbitraj, sunt sigur că vor fi multe discuții. Greșeala mai mare e a asistentului, care a ridicat fanionul. Marciniak avea voie să mai aștepte până la fluier”, a declarat Marius Avram, la Euro Fotbal.

VIDEO Rezumat Real Madrid – Bayern Munchen 2-1

Etichete: real madrid , bayern munchen , pavel fernandez


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide