Connect with us

Alte Sporturi

”Și-a achitat Reghecampf datoria de 300.000 de euro?”. Rotaru a spus câți bani a recuperat

  • BASCHET: Fenerbahce – Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund – PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Mihai Rotaru: ”Așteptăm să recuperăm și ceilalți 200.000 de euro”

Mihai Rotaru, finanțatorul celor de la Universitatea Craiova, a spus că în contul clubului ar fi intrat sau ar urma să intre 100.000 e euro, dar că această chestiune este ca și rezolvată.

Însă, Reghecampf nu va fi iertat de restul de 200.000 de euro, după cum a spus omul de afaceri.

”Din ce știu eu, am recuperat 100.000 de euro din cei 300.000 de euro. Sau urmează să intre 100.000 de euro, dar e rezolvat.

Așteptăm să recuperăm și ceilalți 200.000 de euro. Putem spune că drumul în justiție e drept”, a spus Mihai Rotaru, finanțatorul celor Craiova, într-o intervenție telefonică în direct, găzduită de emisiunea Fotbal Club.

Chestionat dacă acum, prin această sumă returnată în valoare de 100.000 de euro, Reghecampf își poate relua activitatea, Rotaru a explicat:

”Nu știm ce se va întâmpla. Nu ne-am așezat la masă. A fost acest prim semn de bunăvoință că am încasat 100.000 de euro. Vom vedea”, a mai spus Rotaru, la Digi Sport.

Reghecampf joacă tare cu Rotaru: ”Am fost îndepărtat abuziv”. Scandal la Universitatea Craiova

Comisia de Disciplină l-a obligat pe antrenor să-i achite suma restantă, în valoare de 320.000 de euro, conform surselor digisport.ro. Reghecampf susține că de fapt suma ar fi mai mică, 200.000 de euro, dar acesta nu vrea să achite niciun cent și a explicat și de ce.

Fostul antrenor al celor de la Universitatea Craiova susține că a demarat deja negocierile cu Rotaru și contraatacă prin a spune că și el a fost îndepărtat abuziv de la cârma echipei.

”Eu și Craiova avem un istoric. Dacă atunci când am plecat prima dată am negociat și ne-am înțeles, iar eu am lăsat de la mine mulți bani, nu trebuie să fie și invers acum?

Plus că, eu am fost îndepărtat abuziv, îmi îndeplinisem obiectivul să jucăm în Europa”, a spus Reghecampf, conform fanatik.ro.

”Îl consider prietenul meu pe viață”

Mai mult, Reghe este convins că va pica la pace cu Rotaru, despre care spune că este prietenul său.

”Negociez cu Rotaru. Îl consider prietenul meu pe viață. Este oltean și se supără repede, dar sunt sigur că ne vom înțelege.

Nu am de ce să fac apel la TAS, consider că după o lună de muncă la Craiova nu am ce să plătesc”, a mai spus Reghecampf.

Etichete: laurentiu reghecampf , mihai rotaru , reghecampf datorie craiova


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide