Connect with us

Alte Sporturi

Englezii s-au convins de Radu Drăguşin, după finalul sezonului! Verdictul dat despre fundaşul român: „A fost dificil!”

Englezii s-au convins de Radu Drăguşin, după finalul sezonului. Presa britanică a analizat prestaţia fundaşului român, în prima sa jumătate de sezon la Tottenham, şi a oferit un verdict clar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin a fost transferat de Tottenham în ianuarie, devenind astfel cel mai scump jucător român din istorie. Fundaşul a bifat în total nouă meciuri la Spurs.

Englezii s-au convins de Radu Drăguşin, după finalul sezonului

Englezii notează că Radu Drăguşin a avut o misiune dificilă, până când a reuşit să prindă mai multe minute de joc la Tottenham, dat fiind faptul că a fost etape la rând rezervă neutilizată.

Însă, aceştia menţionează că după această aşteptare a românului, fundaşul a demonstrat că se pliază pe stilul de joc al lui Spurs, iar forţa este un mare plus al său, care îl va ajuta în sezonul viitor.

„Primele luni au fost dificile la Tottenham pentru Drăguşin, care a trebuit să-şi aştepte timpul pentru a primi oportunităţi în echipă. A găsit această cale, cu întârziere, şi într-adevăr pare că se va portivi excelent echipei, datorită agresivităţii, forţei şi sincronizării sale în joc”, au notat englezii de la spurs-web.com.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide