Connect with us

Alte Sporturi

Daniel Oprița amenință după ce a semnat prelungirea cu CSA Steaua: ”Contractul se poate termina și mai devreme”

  • Media: Fotbal Club, vineri, 19:00, DGS 1

  • Baraj SuperLiga: MioveniBotoșani, vineri, 20:00, DGS 1

Chiar dacă a ales să rămână la formația din Ghencea cel puțin până în vara anului 2026, tehnicianul i-a avertizat pe cei din conducerea clubului că nu este obligatoriu ca angajamentul să fie respectat până la data stabilită inițial. 

Daniel Oprița: ”Acest contract de doi ani se poate termina și mai devreme” 

La câteva ore distanță după ce și-a pus semnătura pe noul contract cu CSA Steaua, Daniel Oprița a susținut că mai mulți oficiali din cadrul clubului deținut de Ministerul Apărării Naționale i-au transmis că se vor lua măsuri pentru ca formația ”roș-albastră” să obțină dreptul de a promova în SuperLigă.  

”Mi-au spus că se discută să se rezolve cu promovarea, deși nu va fi ușor. Trebuia să se rezolve mai devreme. Acest contract de doi ani se poate termina și mai devreme.

Știu că se mai discută că am ales să rămân la Steaua pentru că nu am niciun obiectiv, din comoditate sau că nu este presiune. Chiar dacă nu putem promova, obiectivul este să mergem în play-off și să ne clasăm pe locurile 1-2 și să mergem cât mai departe în Cupa României”, a spus Oprița, la emisiunea Digi Sport Special. 

Daniel Oprița: ”Suporterii și-au dorit să rămân la Steaua, m-au sunat”

Daniel Oprița a mărturisit la decizia sa de a continua la CSA Steaua au contribuit și reacțiile suporterilor ”roș-albaștrii”, care și-au manifestat dorința ca echipa favorită să aibă același antrenor și în următorii doi ani. 

”Am discutat despre promovare. Dacă nu se va rezolva în sezonul acesta, poate în sezonul următor. De aceea am și semnat pe doi ani. Aș fi vrut să las echipa în prima ligă. M-am tot gândit la ce oferte am avut, și am zis că e mai bine să continui la Steaua. M-am atașat de tot ce e aici, conducători, suporteri.

Negocierile s-au făcut în câteva zile. De luni au început negocierile. Nu s-a discutat despre partea financiară. În câteva minute s-a rezolvat totul. Am ales și cu sufletul. Și suporterii și-au dorit să rămân la Steaua, m-au sunat.

Mi-au zis să mai încercăm un an că poate se rezolvă cu promovarea. Nu pot să spun că mi-au dat o siguranță. Cum a fost și până acum, tot așa stau lucrurile. Sperăm”, a mai spus Oprița.

Daniel Oprița o pregătește pe CSA Steaua din vara anului 2019. Antrenorul a reușit să-i promoveze pe ”roș-albaștrii” la finele sezonului 2020 / 2021 în Liga a 2-a (eșalon unde ”Militarii” se află și în prezent pentru că nu dețin dreptul de a promova în SuperLiga). 

Etichete: csa steaua , daniel oprita


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide