Connect with us

Alte Sporturi

Cristi Tănase, lovitură totală primită de la femeia care l-a ţinut la uşă, fără doi dinţi. Nu îşi poate vedea nici propria fiică

Pentru ce? Niște prostii. Se umflă prea mult tot ce fac. Pentru mine n-ar fi o problemă, problema e la mama, la fratele meu. Mama a avut cancer, abia a scăpat, tata a murit de cancer. Unchiul meu la fel. Am probleme foarte grave. Asta e viața, mergem înainte!”, a spus Tănase, citat de fanatik.ro.

Clipul a apărut pe reţelele de socializare în contextul în care, la finalul lui 2023, Cristi Tănase a fost prins drogat la volan! Fostul fotbalist român, în vârstă de 36 de ani, a fost oprit de poliţişti la un control de rutină.

Cum arată femeia care l-a ţinut la uşă pe Cristi Tănase, la o lună după ce a născut

Soţia fostului jucător de la FCSB a postat în ultima perioadă, pe reţelele sociale, mai multe imagini cu bebeluşul. Adina Maria le-a arătat celor 33.000 de urmăritori pe care îi are pe Instagram cum arată acum.

Îmbrăcată în haine mulate, de culoare neagră, partenera lui Cristi Tănase a avut o apariţie neaşteptată. Pare să fi revenit la cea mai bună formă a ei (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Adina Maria a postat şi o nouă fotografie cu copilul. „Cu mami peste tot„, a fost mesajul care a însoţit imaginea. Nu s-a afişat deloc, în această perioadă, alături de „Dodel”.

În ziua în care a împlinit 37 de ani, fostul internaţional român a primit un mesaj emoţionant de la soţia lui.

La mulţi ani, soţul meu! Te iubim„, a scris Adina Maria, în limba engleză, pe contul ei de Facebook.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide