Connect with us

Alte Sporturi

Câte bilete s-au vândut la FCSB – CFR Cluj! Arena Naţională, gata să „erupă” la meciul campionilor

Mihai Stoica a oferit detalii spectaculoase despre petrecerea de titlu a FCSB-ului

Mihai Stoica a venit cu detalii spectaculoase, de ultimă oră, despre petrecerea de titlu a FCSB-ului. Va fi nebunie atât înainte, cât şi după meciul FCSB – CFR Cluj, de pe Arena Naţională. Campioni matematic, jucăorii lui Elias Charalambous vor primi medaliile şi trofeul Ligii 1.

„Mai sunt foarte puţine bilete, doar retururi. Va fi sold-out, asta e clar. Elias Charalambous locuieşte la bază, dar când îi vine familia, locuieşte la un hotel şi hotelul e acum plin de oameni care au evit special pentru meci. Au venit de astăzi chiar.

Au făcut un city-break pentru meci, au venit şi din ţară, dar şi din străinătate. Aşa interes n-a fost niciodată! Oamenii vin să se descătuşeze. Titlul s-a luat, nu jucăm cu titlul pe masă, şi totuşi vin atât de mulţi oameni, e incredibil.

Avem 50 de copii care vor intra cu jucătorii şi cu arbitrii înainte de meci. Vor intra cu nişte tricouri speciale, urmând ca la festivitate jucătorii noştri să primească tricourile de campioni. Apoi vor pleca cu autobuzul descoperit să se întâlnească cu fanii şi cu cei care nu pot ajunge la stadion. Am fi avut 200.000 de spectatori dacă puteam să îi aducem pe toţi în stadion.

Vom pleca de la Arena Naţională, apoi Piaţa Muncii şi se ajunge pe Calea Victoriei. Probabil că se închide traficul acolo, dar vom face totul public, vom emite un comunicat”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide