Connect with us

Alte Sporturi

FCSB, echipament special la meciul cu CFR Cluj: „Şi cea mai mare echipă din toate timpurile din România a jucat aşa”

FCSB, echipament special la meciul cu CFR Cluj: „Şi cea mai mare echipă din toate timpurile din România a jucat aşa

FCSB, echipament special la meciul cu CFR Cluj: “Şi cea mai mare echipă din toate timpurile din România a jucat aşa”

Mihai Stoica, după meciul dintre FCSB şi CFR Cluj, din sezonul regulat / Profimedia

FCSB va avea un echipament special la meciul cu CFR Cluj. Campioana României va primi sărbători titlul pe Arena Naţională, pe un stadion plin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La meciul care va marca sărbătorirea titlului aşteptat de nouă ani, FCSB va purta un echipament special. Anunţul a fost făcut de Mihai Stoica.

FCSB, echipament special la meciul cu CFR Cluj: „Şi cea mai mare echipă din toate timpurile din România a jucat aşa”

Preşedintele Consiliului de Administraţie al celor de la FCSB a dezvăluit că jucătorii lui Elias Charalambous vor evolua în echipament alb la meciul cu CFR Cluj. Al treilea echipament a fost folosit de formaţia roş-albastră doar la meciul din Cupa României cu FC Bihor.

Cele mai citite

Mai mult, Mihai Stoica a făcut şi o paralelă cu echipamentul purtat de Steaua, la Sevilla, în finala Cupei Campionilor Europeni din 1986, cu Barcelona:

„Vom juca într-un echipament alb noi, da. E un meci special şi echipamentul ăsta era al treilea de anul ăsta, e foarte frumos şi ne-a părut rău că am putut juca doar o singură dată, la Oradea.

Nu e ciudat. Şi cea mai mare echipă din toate timpurile din România a jucat în alb când a făcut performanţă. Doar aşa s-a nimerit acum la noi. Şi tricourile de campioni sunt albe şi ne-am gândit să jucăm în el, că e foarte frumos”, a declarat Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Cum ar putea reveni Florin Tănase la FCSB | Mihai Stoica a făcut anunţul

Mihai Stoica a dezvăluit că Florin Tănase solicită un salariu foarte mare în zona Golfului, iar dacă nu va primi o ofertă care să-i îndeplinească cerinţele, acesta e gata să se întoarcă la FCSB. MM a declarat că fostul căpitan al roş-albaştrilor va aduce un mare plus echipei, în preliminariile Champions League.

De asemenea, Mihai Stoica şi-a făcut calculele şi pentru ca FCSB să prindă grupele unei competiţii europene. Acesta a transmis că în cazul în care roş-albaştrii vor trece de primul tur preliminar din Champions League, au foarte mari şanse să se califice în grupele Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

„De Tănase nu ştiu absolut nimic. Înţeleg că el solicită un salariu foarte mare în zona aia. Dacă nu găseşte, vine, aşa i-a promis lui Gigi. Ar fi foarte bine să-l avem şi în pregătire, mă gândesc, dar acolo (n.r. – în zona Golfului) se mişcă mai greu lucrurile, că încep mai târziu campionatele.

Ai nevoie de Tănase când sunt meciuri multe, în Supercupă, Champions League, măcar şase meciuri să jucăm acolo (n.r. în preliminarii), campionat. Zic şi eu aşa. Oricum e clar că dacă primul tur îl treci şansele să joci în grupele Conferene League sunt foarte mari. Şi dacă nu treci sunt. Dacă treci de turul 2 Champions League, eşti în grupele Conference League”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Citește și:

Loading ... Loading …

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide