Connect with us

Alte Sporturi

Dinamo a primit o veste uriaşă înaintea meciului cu UTA! Ce a decis Comisia de Recurs

Dinamo a primit o veste uriaşă înaintea meciului cu UTA! Ce a decis Comisia de Recurs

Dinamo a primit o veste uriaşă înaintea meciului cu UTA! Ce a decis Comisia de Recurs

Jucătorii lui Dinamo / Profimedia

Dinamo a primit o veste uriaşă înaintea meciului cu UTA! Hakim Abdallah, jucătorul care a primit o suspendare de şase etape după faultul comis asupra lui Romario Benzar, în meciul cu FC Botoşani, a avut câştig de cauză la Comisia de Recurs.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, din cele şase etape de suspendare primite iniţial, atacantul de 26 de ani a rămas cu doar două etape de suspendare. În urma acestei decizii, Hakim Abdallah poate fi folosit de Kopic în meciul cu UTA, din ultima etapă a play-out-ului din Liga 1.

Dinamo a primit o veste uriaşă înaintea meciului cu UTA! Ce a decis Comisia de Recurs

„SC DINAMO 1948 SA vs CDE A LPF – Sancțiune disciplinară. Admite recursul. Desființează Hotărârea CDE nr. 139/30.04.2024. În temeiul art. 63.1. lit. a), raportat la art. 63.2.4 lit. a) teza 1 din Regulamentul Disciplinar, sancționează jucătorul Abdallah Hakim Djamel cu suspendare pentru două jocuri și penalitate sportivă de 10.000 lei.

Cele mai citite

Definitivă și executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS în termen de 21 zile de la comunicare. Pronunțată în ședință nepublică la sediul LPF, azi, 10.05.2024″, se arată în comunicatul de pe lpf.ro.

În prelungirile primei reprize ale meciului FC Botoşani – Dinamo 2-1, Abdallah l-a lovit violent, cu gheata în cap pe Benzar. Jucătorul lui FC Botoşani, a fost transportat de urgenţă la spital.

„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap! Din păcate, nu avem ce să facem, se mai întâmplă și astfel de lucruri în fotbal! Sper să revin cât mai repede!”, declara Romario Benzar, în exclusivitate pentru AS.ro, după meciul cu Dinamo.

Mutarea de urgenţă pe care Dinamo a vrut să o facă

Dinamo are nevoie de o minune, în ultima etapă a play-out-ului. „Câinii” sunt pe penultimul loc, şi nici în cazul unei victorii cu UTA nu sunt siguri că se vor salva de la retrogradare.

Conform gsp.ro, Dinamo a încercat să-l înregistreze pe Quentin Bena la LPF, pentru ca acesta să evolueze în duelul cu UTA. Fundaşul central francez nu a vrut să plece de la echipă în iarnă, şi se antrenează în continuare alături de „câini”.

Reclamă 4 / 0/3

Astfel, dat fiind faptul că Darko Velkovski s-a accidentat şi Edgar Ie nu poate juca, oficialii lui Dinamo au încercat să facă o mutare de urgenţă şi să-l treacă pe Quentin Bena pe lista A, pentru ca Zeljko Kopic să mai aibă în lot un fundaş central, pentru confruntarea cu UTA.

Regulamentul LPF nu le-a permis „câinilor” acest lucru, deoarece perioada în care se pot înregistra jucători s-a sfârşit încă din luna februarie, iar următoarea va începe în perioada de mercato din vară.

În condiţiile date, după ce titularul Darko Velkovski „s-a rupt”, Zeljko Kopic mai are doar trei fundaşi centrali în lot pentru duelul crucial cu UTA, pe Răzvan Patriche, Josue Homawoo şi Ricardo Grigore.

Citește și:

Loading ... Loading …

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide