Connect with us

Fotbal

Adrian Porumboiu: ”Mi-a provocat singurul coșmar din fotbal” – Caracterizarea lui Istvan Kovacs

  • admin

Istvan Kovacs este considerat în acest moment ca fiind arbitrul numărul 1 din România, având în vedere că este delegat în mod constant la meciuri importante din Europa și nu numai.

Adrian Porumboiu, despre Istvan Kovacs: ”Are bolovani grei în spate”

Adrian Porumboiu nu este deloc un simpatizant al lui Istvan Kovacs încă de pe vremea când era patronul celor de la FC Vaslui.

Îmi pare rău pentru că la UEFA nu-l mai văd pe Ovidiu Hațegan, sper să revină, dar îl văd în schimb pe un arbitru care are bolovani grei în spate. Acasă are multe obligații și-l fac să presteze un arbitraj mocirlos.

Nici nu mă uit la meciurile pe care le arbitrează acest Kovacs. Nici dacă ar arbitra finală de Champions League sau de Campionat Mondial, nu m-aș uita la ea. Pentru că știu ce a făcut. Mi-a provocat singurul coșmar din fotbal, la un Astra – Vaslui, jucat la Ploiești. Mai trebuiau pistoale să ne împuște.

Ce mi-e Colțescu, ce mi-e Kovacs. Dacă îi pui pe amândoi înseamnă jaful jafurilor. Ca ăia care sparg bănci împreună. Îi numesc teroriști ai arbitrajului, iar Vassaras, care nu le știe trecutul, continuă să-i delege. Ei sunt foarte buni, duc treaba până la capăt. Nu te lasă la greu”, a spus Adrian Porumboiu, la ”Templul Fotbalului”.

Adrian Porumboiu a fost patronul celor de la FC Vaslui în perioada 1999 – 2014.

Adrian Porumboiu, despre cei mai buni jucători pe care i-a avut la FC Vaslui

Adrian Porumboiu a ales patru fotbaliști din perioada FC Vaslui: Nicolae Stanciu, Lucian Sânmărtean, Adailton și Wesley. Dintre cei patru, doar Nicolae Stanciu mai joacă în prezent, la Damac, în Arabia Saudită.

Un răspuns din prima ar fi, la ce joacă acum, Stanciu. Dar peste Stanciu puneți 10 clase Lucian Sânmărtean.

Și peste Sânmărtean puneți 10 clase Adailton. Adailton de departe, pe doi Sânmărtean. Pe trei Stanciu. Apoi la bătaie cu Wesley. Wesley peste Nicușor” , a spus Adrian Porumboiu, la ”Un Podcast”.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Fotbal

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide