Connect with us

Fotbal

Marius Șumudică a explodat: “Cei care nu merită vor rămâne pe bancă”

  • admin

La finalul partidei, Marius Șumudică a avut un mesaj clar în cadrul conferinței de presă. Antrenorul român le-a transmis jucătorilor săi că nu mai este dispus să treacă peste lipsa de implicare și vrea ca toți elevii săi să dea dovadă de atitudine atunci când sunt folosiți.

Nu este pentru prima dată când Șumudică transmite un astfel de mesaj din momentul revenirii la Gaziantep. Este bine cunoscut faptul că tehnicianul este un bun motivator în vestiar și știe să-și apropie jucătorii, însă, în același timp, nici nu stă la discuții în cazul în care un anumit fotbalist îl nemulțumește.

“Vom avea un meci foarte greu cu Istanbulspor, este o finală. Aș dori să subliniez un lucru, în special. De acum înainte, jucătorii care merită vor juca, iar cei care nu merită vor rămâne pe bancă sau afară. Îmi apăr mereu jucătorii și o să o fac în continuare, dar am văzut că unii dintre fotbaliștii noștri se luptă pe teren, iar alții o lasă mai moale”, a spus Șumudică.

“Crezi că sunt prost?”. Reacția lui Marius Șumudică, după eliminarea din Cupa Turciei

La finalul partidei, Marius Șumudică a oferit prima sa reacție. Antrenorul român a spus că a fost mulțumit de echipa sa în startul primei reprize și a comentat penalty-ul ratat de Alexandru Maxim.

Ulterior, Șumudică a fost pus de jurnaliștii turci să dezvăluie numele transferurilor pregătite, moment în care a avut o reacție categorică.

Am fost foarte buni în prima repriză. Ne-am descurcat foarte bine în primele 20 de minute. Când nu poți transforma penalty-ul în gol, atunci se schimbă situația în cadrul echipei. Am exersat penalty-urile la antrenamentul de ieri. Ce ar trebui să fac dacă se ratează un penalty?

(n.r. întrebat despre numele celor două transferuri pregătite) Crezi ca sunt prost? Nu vă pot spune numele lor până nu finalizăm transferul. Dacă îi spun numele, o altă echipă poate interveni și îi poate întoarce pe jucători”, a spus Șumudică.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Fotbal

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide