Connect with us

Fotbal

Laszlo Dioszegi critici dure la adresa arbitrului Istvan Kovacs după meciul Sepsi – Universitatea Craiova – ”De râsul lumii!”

Laszlo Dioszegi critici dure la adresa arbitrului Istvan Kovacs după meciul Sepsi – Universitatea Craiova – ”De râsul lumii!”

Istvan Kovacs a fost cel care a arbitrat duelul disputat la Sfântu Gheorghe, meci la care centralul a luat mai multe decizii controversate.

Laszlo Dioszegi: ”Mai lipsea să rămână și penalty, că era de râsul lumii!”

Laszlo Dioszegi a criticat prestația lui Istvan Kovacs din meciul cu Universitatea Craiova. Patronul lui Sepsi consideră că cel considerat cel mai bun arbitru român al momentului a comis prea multe greșeli flagrante de arbitraj.

Totuși, Dioszegi se consolează cu faptul că nu a rămas penalty pentru Universitatea Craiova la simularea lui Jovan Markovic.

Au fost foarte multe greșeli și asta știe toată lumea. Toți au fost de acord că au fost prea multe greșeli de arbitraj și prea mari. Nu vreau să revin la toate fazele, dar poate cel mai important pentru mine a fost la Markovic, când a simulat și l-a lovit cu piciorul peste tibie pe Ciobi.

Pentru mine era portocaliu, dacă nu roșu. Mai lipsea să rămână și penalty, că era de râsul lumii. Nu am zis că Istvan Kovacs face ceva intenționat, dar nu a fost în forma lui maximă”, a spus Laszlo Dioszegi într-o intervenție telefonică la emisiunea Liga Digisport.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Fotbal

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

REZUMATE VIDEO
SCORURI LIVE
ȘTIRI CALDE