Connect with us

Fotbal

Chinezii anulează un meci amical cu Argentina, pe fondul scandalului iscat de participarea lui Messi

Argentina urma să joace luna viitoare cu Nigeria în oraşul chinez Hangzhou, înainte de a înfrunta Coasta de Fildeş la Beijing, dar faptul că Messi nu a intrat pe teren pentru Inter Miami, duminică, la Hong Kong, a provocat o furie generalizată în rândul fanilor.

Organizatorul meciului din Hong Kong a declarat că va oferi fanilor o rambursare de 50% pentru bilete după ce argentinianul nu a intrat pe teren din cauza unei accidentări, dar a jucat în Japonia câteva zile mai târziu.

Reacţia a luat amploare vineri, autorităţile sportive din Hangzhou spunând că amicalul Argentinei împotriva Nigeriei nu va mai avea loc.

“Ca eveniment comercial, o companie şi echipa de fotbal argentiniană au negociat ca echipa să joace un meci amical în luna martie a acestui an în oraşul Hangzhou”, au precizat autorităţile din Hangzhou într-un comunicat.

“Având în vedere motivele bine cunoscute în prezent, potrivit autorităţilor competente, condiţiile de desfăşurare a meciului amical nu sunt mature, prin urmare (am) decis să îl anulăm”.

Nu este încă clar dacă celălalt meci amical al Argentinei împotriva Coastei de Fildeş de la Beijing va fi de asemenea anulat.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Fotbal

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide