Connect with us

Alte Sporturi

Elias Charalambous, discurs fără precedent după eșecul cu Oțelul: ”Dacă va trebui să continuăm cu 11-13 jucători, o vom face!”

Campioana României a pierdut pe Ghencea în fața Oțelului și rămâne fără victorie în acest start de sezon. Echipa pregătită de Elias Charalambous are doar două puncte obținute după primele trei partide desfășurate.

Elias Charalambous: ”Ne-a lipsit spiritul de luptă

Antrenorul ”roș-albaștrilor” este nemulțumit de felul în care a arătat echipa sa și este de părere că sunt necesare niște schimbări la formație.

Acesta a mai spus că este important pentru ei să câștige partida din retur cu Maccabi Tel-Aviv.

”Am avut câteva șanse să marcăm în prima repriză. În a două repriză nu am existat pe teren. Trebuie să înțelegem că fără pasiune nu putem face nimic pe teren. Trebuie să schimbăm situația, sunt sigur că putem să facem asta. Am fost penibili în a două repriză, nu a fost ce așteptam. Nu putem merge așa, cu siguranță că vom schimba.

Este adevărat că au fost greșeli mari din partea lui Chiricheș, dar nu el este mare problemă. Ne-a lipsit spiritul de luptă. Dacă va trebui să continuăm doar cu 11-13 jucători, o vom face. Mereu am spus că cel mai important meci este cel pe care îl jucăm. La ce am văzut astăzi, poate asta a fost problema. Ne-am gândit la Maccabi, iar asta este o mare problemă.

Luăm goluri foarte ușor și asta trebuie să schimbăm. Am văzut că suporterii i-au certat pe jucători, au avut dreptate. Suntem un club normal și este normal să jucăm fotbal.

Întâi trebuie să ne calificăm și după aceea trebuie să ne obișnuim cu ritmul acesta de a juca un meci la trei patru zile. Vine meciul cel mare, trebuie să fim sută la sută miercuri”, a declarat Elias Charalambous.


Intră acum pe canalul iAM Sport de WhatsApp și afli instant toate știrile care contează!

Urmărește iAMsport.ro și pe Google News, Facebook sau YouTube. Zi de zi ai conținut de ultimă oră din lumea sportului.

Sursa

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide