Connect with us

Alte Sporturi

OUT din echipă după FCSB – Maccabi! Gigi Becali: ”M-am convins!”

  • Media: Fotbal Club, miercuri, 19:30, DGS 1

  • Conference League: CFR Cluj – Neman, joi, 20:30, DGS 1

Oaspeţii au deschis scorul prin Dan Biton (71), dar FCSB a egalat prin Joyskim Dawa (75), într-un meci în care campioana României se poate declara nemulțumită de rezultat, având în vedere cum a decurs jocul, mai ales în repriza a doua.

Gigi Becali, după FCSB – Maccabi: ”A fost diferență mare între Miculescu și Popa

La scurt timp după finalul meciului, Gigi Becali a tras prima concluzie. Patronul FCSB-ului a anunțat că Daniel Popa va fi înlocuit în primul 11 al roș-albaștrilor de David Miculescu. În plus, Becali i-a cerut fostului atacant de la U Cluj să slăbească cel puțin 3 kilograme.

Contra lui Maccabi, Popa și Miculescu și-au împărțit minutele. Primul a evoluat în primele 45 de minute, iar Miculescu în partea a doua.

Acolo s-a văzut diferența între Popa și Miculescu. Miculescu e mai valoros decât Popa, m-am convins. Nu neapărat de bani, e mai puternic, câștigă mai multe dueluri.

Atacantul de careu trebuie să câștige dueluri, chiar dacă nu dă gol. N-are rost să discutăm. Da (n.r.- Miculescu, opțiunea numărul 1)”, a spus Gigi Becali, la emisiunea Digi Sport Special.

În cazul în care va trece de Maccabi Tel Aviv, FCSB va da în turul al treilea preliminar din UCL peste învingătoarea dintre Shamrock Rovers FC (Irlanda) şi Sparta Praga (Cehia).

Dacă va fi eliminată de Maccabi Tel Aviv, FCSB va juca în turul al treilea preliminar din Europa League cu învinsa dintre FK Panevezys (Lituania) şi Jagiellonia Bialystok (Polonia). Jagiellonia a câştigat cu 4-0 în Lituania, în tur.

Etichete: gigi becali , daniel popa , david miculescu , prim 11 fcsb , fcsb maccabi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide