Connect with us

Alte Sporturi

Dinamo – SG Flensburg LIVE SCORE, de la ora 16:00, semifinalele Final Four-ului European League

Dinamo – SG Flensburg LIVE SCORE, de la ora 16:00, semifinalele Final Four-ului European League. Echipa lui Xavi Pascual este la un pas de o finală istorică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo este faţă în faţă cu istoria. Luptă pentru o calificare istorică în finala Ligii Campionilor. Dinamo – SG Flensburg va fi live score, de la ora 16:00.

Dinamo – SG Flensburg LIVE SCORE, de la ora 16:00, semifinalele Final Four-ului European League

Miza este una uriaşă pentru echipa lui Xavi Pascual. Dacă va câştiga trofeul, Dinamo va avea garantată prezenţa în ediţia viitoare a Ligii Campionilor.

„Cred că Flensburg este o echipă foarte bună. În startul sezonului, nu au evoluat conform așteptărilor, însă din momentul în care au schimbat antrenorul, evoluțiile lor s-au îmbunătățit masiv. În ultimele partide, au fost extraordinari. Sunt pe locul trei în Bundesliga, asta înseamnă ceva. Îi respectăm, încercăm să găsim breșe pentru a îi surprinde„,  a spus Xavi Pascual înaintea partidei cu Flensburg.

Dinamo Bucureşti a câştigat Cupa României şi a bifat eventul în 2024

Campioana Dinamo Bucureşti a câştigat duminică, pe teren propriu, al optulea trofeu Cupa României, după finala cu deţinătoarea trofeului, CSM Constanţa. Medalia de bronz a revenit echipei CSM Bucureşti.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide