Connect with us

Alte Sporturi

Dinamo – SG Flensburg LIVE SCORE, de la ora 16:00, semifinalele Final Four-ului European League

Dinamo – SG Flensburg LIVE SCORE, de la ora 16:00, semifinalele Final Four-ului European League. Echipa lui Xavi Pascual este la un pas de o finală istorică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo este faţă în faţă cu istoria. Luptă pentru o calificare istorică în finala Ligii Campionilor. Dinamo – SG Flensburg va fi live score, de la ora 16:00.

Dinamo – SG Flensburg LIVE SCORE, de la ora 16:00, semifinalele Final Four-ului European League

Miza este una uriaşă pentru echipa lui Xavi Pascual. Dacă va câştiga trofeul, Dinamo va avea garantată prezenţa în ediţia viitoare a Ligii Campionilor.

„Cred că Flensburg este o echipă foarte bună. În startul sezonului, nu au evoluat conform așteptărilor, însă din momentul în care au schimbat antrenorul, evoluțiile lor s-au îmbunătățit masiv. În ultimele partide, au fost extraordinari. Sunt pe locul trei în Bundesliga, asta înseamnă ceva. Îi respectăm, încercăm să găsim breșe pentru a îi surprinde„,  a spus Xavi Pascual înaintea partidei cu Flensburg.

Dinamo Bucureşti a câştigat Cupa României şi a bifat eventul în 2024

Campioana Dinamo Bucureşti a câştigat duminică, pe teren propriu, al optulea trofeu Cupa României, după finala cu deţinătoarea trofeului, CSM Constanţa. Medalia de bronz a revenit echipei CSM Bucureşti.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide