Connect with us

Alte Sporturi

Medicul FCSB-ului a vorbit în premieră: ”O accidentare gravă, pe care n-am mai văzut-o. Ne-a picat lumea”

  • Media: Liga Digisport, joi, 15:30, DGS 1

  • Media: Fotbal Club, joi, 19:30, DGS 1

Problemele medicale ale lui Ionuț Panțîru i-au uimit chiar și pe medici, iar doctorul FCSB-ului, Flavian Arămitu, a povestit, la trei ani distanță, că nu a mai văzut o astfel de accidentare în cariera sa.

Flavian Arămitu a vorbit în premieră despre accidentarea lui Ionuț Panțîru

Mi-a fost greu să o spun. Am spus-o așa, cu jumătate de gură. Am avut un caz, interesant din punct de vedere medical, dar trist pentru jucător. Se întâmplă.

I-am spus că este o accidentare gravă, pașii pe care urmează să-i facem, operațiile din care putem alege. A ales o variantă din străinătate, specialistul de acolo spunându-i că este optimist cu rezolvarea problemei printr-o soluție simplă și rapidă.

Din păcate, s-a dovedit că nu s-a putut rezolva așa, i-am spus că o să urmeze o perioadă grea. Despre Panțîru este vorba. Am simțit că este o accidentare foarte gravă, pe care nu o vezi des. Eu nu am văzut-o în cariera mea, destul de lungă. Pare greu de crezut. Ne-a picat lumea când am văzut imaginile de la RMN. Era de necrezut”, a declarat Flavian Arămitu, citat de Sport.ro.

Ionuț Panțîru nu și-a revenit nici acum complet după accidentare

După accidentare, Ionuț Panțîru a avut și ghinionul ca operațiile făcute să nu aibă succes, motiv pentru care a suferit nu mai puțin de trei intervenții chirurgicale.

Fundașul stânga a revenit pe gazon abia în acest sezon, dar perioada mare de absență își spune în continuare cuvântul, motiv pentru care a jucat în doar patru meciuri la FCSB.

Etichete: ionut pantiru , flavian aramitu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide