Connect with us

Alte Sporturi

Medicul FCSB-ului a vorbit în premieră: ”O accidentare gravă, pe care n-am mai văzut-o. Ne-a picat lumea”

  • Media: Liga Digisport, joi, 15:30, DGS 1

  • Media: Fotbal Club, joi, 19:30, DGS 1

Problemele medicale ale lui Ionuț Panțîru i-au uimit chiar și pe medici, iar doctorul FCSB-ului, Flavian Arămitu, a povestit, la trei ani distanță, că nu a mai văzut o astfel de accidentare în cariera sa.

Flavian Arămitu a vorbit în premieră despre accidentarea lui Ionuț Panțîru

Mi-a fost greu să o spun. Am spus-o așa, cu jumătate de gură. Am avut un caz, interesant din punct de vedere medical, dar trist pentru jucător. Se întâmplă.

I-am spus că este o accidentare gravă, pașii pe care urmează să-i facem, operațiile din care putem alege. A ales o variantă din străinătate, specialistul de acolo spunându-i că este optimist cu rezolvarea problemei printr-o soluție simplă și rapidă.

Din păcate, s-a dovedit că nu s-a putut rezolva așa, i-am spus că o să urmeze o perioadă grea. Despre Panțîru este vorba. Am simțit că este o accidentare foarte gravă, pe care nu o vezi des. Eu nu am văzut-o în cariera mea, destul de lungă. Pare greu de crezut. Ne-a picat lumea când am văzut imaginile de la RMN. Era de necrezut”, a declarat Flavian Arămitu, citat de Sport.ro.

Ionuț Panțîru nu și-a revenit nici acum complet după accidentare

După accidentare, Ionuț Panțîru a avut și ghinionul ca operațiile făcute să nu aibă succes, motiv pentru care a suferit nu mai puțin de trei intervenții chirurgicale.

Fundașul stânga a revenit pe gazon abia în acest sezon, dar perioada mare de absență își spune în continuare cuvântul, motiv pentru care a jucat în doar patru meciuri la FCSB.

Etichete: ionut pantiru , flavian aramitu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide