Connect with us

Fotbal

Rapid s-a blocat cu Craiova, iar distanța faţă de FCSB crește la 12 puncte

Două echipe calificate în play-off s-au duelat luni seară, în Bănie, meci încheiat cu o remiză, scor 1-1.

Oltenii au deschis scorul în prima repriză, prin Mitriţă, în minutul 30. Giuleştenii au reechilibrat situaţia pe tabelă în minutul 49, prin slovacul Hromada.

În urma rezultatului, Rapid a rămas pe locul secund în Superliga de fotbal, cu 52 de puncte, iar Craiova, situată pe locul 4, a strâns 46 de puncte. Între ele se află CFR Cluj, cu 50 de puncte.

În ultima etapă a sezonului regular, Rapid are meci sâmbătă seară, pe Arena Naţională, cu FCSB (liderul are 64 de puncte).

În schimb, Universitatea are derby cu rivala locală U Craiova 1948, care tocmai l-a instalat antrenor, pentru a 10-a oară, pe italianul Nicolo Napoli.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
191
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Fotbal

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide