Connect with us

Fotbal

Răzvan Lucescu abifat un nou record la PAOK Salonic și intră în istoria clubului grec

Featur

Răzvan Lucescu abifat un nou record la PAOK Salonic și intră în istoria clubului grec

Antrenorul român Răzvan Lucescu a bifat o performanță remarcabilă la echipa PAOK Salonic din Grecia, stabilind un record care îl plasează în istoria clubului.

Fiul legendarului Mircea Lucescu a reușit să conducă echipa spre cea mai mare medie de goluri pe meci din istoria acestui club elen.

PAOK a înregistrat o medie impresionantă de 2,53 goluri pe meci

În acest sezon, PAOK a înregistrat o medie impresionantă de 2,53 goluri pe meci, conform informațiilor prezentate de gazzetta.gr. Această medie depășește cu mult performanțele anterioare ale echipei, înregistrate în sezoanele 2000-2001 și 2018-2019, când PAOK a marcat în medie 2,20 goluri pe meci.

De asemenea, PAOK se distinge și prin numărul total de goluri marcate în acest sezon, fiind echipa cu cele mai multe reușite din prima ligă greacă. Cu 4 goluri mai mult decât Panathinaikos, 6 mai mult decât AEK și 9 mai mult decât Olympiacos, echipa lui Răzvan Lucescu domină în ceea ce privește eficacitatea în fața porții adverse.

Aceste rezultate excelente au contribuit și la poziționarea echipei PAOK Salonic pe primul loc în clasamentul din Grecia la finalul sezonului regulat, cu un total de 60 de puncte.

Cu doar un punct în fața AEK, ocupanta locului secund, și cu un avantaj semnificativ față de echipele de pe locurile următoare, PAOK se pregătește pentru etapele decisive ale competiției.

Lucescu JR și-a prelungit contractul cu formația elenă până în 2027

Răzvan Lucescu a semnat prelungirea contractului cu formația elenă, care îl leagă de alb-negri până în 2027.

Scandentă în vară, înțelegerea lui Lucescu Jr cu grecii se va prleungi pentru încă trei sezoane, iar pentru fiecare dintre aceastea, tehnicianul va încasa 2.000.000 de euro.

Anunțul a fost practic doar o formalitate în condițiile în care cele două părți agreaseră deși extinderea angajamentului în urma discuțiilor purtate recent.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate

De Neratat

Mai multe din Fotbal

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

REZUMATE VIDEO
SCORURI LIVE
ȘTIRI CALDE