Connect with us

Alte Sporturi

Pedeapsa primită de Dorinel Munteanu, după episodul care a scandalizat fotbalul românesc

  • admin

  • UCL: MilanBrugge, marți, 19:45, DGS 1

  • UCL: Real MadridBorussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Antrenorul gazdelor a ieșit în prim-plan la mijlocul primei reprize, când și-a certat unul dintre elevi. Concret, în minutul 32, Munteanu l-a apucat de gulerul tricoului pe David Maftei, l-a tras lângă el și l-a certat aspru.

Dorinel Munteanu a fost amendat 

Galerie Foto

La o lună de la cele întâmplate, Dorinel Munteanu și-a aflat pedeapsa. Conform deciziei luate de Comisia de Disciplină, ”Neamțul” nu va fi spuspendat, însă a fost amendat.

Astfel, tehnicianul celor de la Oțelul Galați va trebui să achite suma de 3.400 de lei. Acesta a fost sancționat și cu un avertisment. 

”În temeiul art. 12, 14 Bis și 15 raportat la art. 52/1/a din RD al FRF, pârâtul Munteanu Dorinel se sancționează cu Avertisment și penalitate de 3.400 lei”, a anunțat Comisia de Disciplină.

VIDEO cu gestul lui Dorinel Munteanu asupra lui David Maftei: 

Ilie Dumitrescu, despre gestul lui Dorinel Munteanu: ”Nu se poate așa ceva”

Ilie Dumitrescu, fostul coleg al lui Dorinel Munteanu la naționala României, a văzut scenele de la Galați și nu l-a ”iertat” pe tehnicianul Oțelului. Expertul Digi Sport s-a arătat indignat de ceea ce s-a întâmplat și consideră că astfel de imagini nu ar trebui să apară pe un stadion de fotbal, indiferent de motiv.

”E proiectul lui acolo, a luat echipa din liga a treia. Din punct de vedere sportiv, el și-a îndeplinit obiectivele. Problema e că nu poți avea o reacție de genul ăsta, să tragi un jucător așa de tricou. Nu se poate așa ceva! Nu poți să faci așa ceva!

Dar dacă astea sunt metodele sale și așa încearcă să-și impună respectul în vestiar… Un alt club ar fi luat măsuri, nu ai voie să faci așa ceva. Păcat de tot ceea ce face acolo sportiv, ține echipa asta în viață. E o echipă puternică, dar asta…

El l-a băgat titular pe Maftei. Dacă i-ai dat încredere, nu poți… Eu rămân cu imaginea asta, dar nu pot să fac abstracție de lucrurile bune pe care le face acolo. Probabil o să rămână toată viața la Galați.

Îți pui un semn de întrebare, tu, ca președinte de club, dacă vrei să-l iei pe Dorinel Munteanu, în legătură cu comportamentul lui. Mă refer la viitorul lui, poate să facă pasul în altă parte. Sau e pe viață acolo, nu știu ce să zic de el.

Mai arătați-mi un gest de genul ăsta. Cei care l-au făcut, cred că a fost un antrenor prin Italia (n.r.- Delio Rossi, la Fiorentina, l-a bătut pe Ljajic pe bancă) și a doua zi n-a mai fost”, a transmis Ilie Dumitrescu, la emisiunea Fotbal Club.

Etichete: liga 1 , otelul galati , dorinel munteanu , superliga , david maftei


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide