Connect with us

Alte Sporturi

Golgheterul lui Bayer Leverkusen a fost implicat într-un accident grav de mașină! Care este starea lui Victor Boniface

Golgheterul lui Bayer Leverkusen a fost implicat într-un accident grav de mașină! Care este starea lui Victor Boniface

Golgheterul lui Bayer Leverkusen a fost implicat într-un accident grav de mașină!

Victor Boniface în meciul de sâmbătă, cu doar câteva ore înainte de accident – Profimedia

Golgheterul lui Bayer Leverkusen a fost implicat într-un accident grav de mașină! Accidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe o autostradă din Germania. Victor Boniface se afla în drum spre aeroportul din Frankfurt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urmă cu puțin timp au apărut și primele imagini de la fața locului. Mașina atacantului în vârstă de 23 de ani a fost făcută praf în urma impactului. – Vezi imaginile în galeria foto.

Golgheterul lui Bayer Leverkusen a fost implicat într-un accident grav de mașină! Care este starea lui Victor Boniface

Imaginile au fost făcut publice chiar de fotbalist. Momentan nu se cunosc detalii despre circumstanțele în care s-a produs accidentul. Cu toate acestea, nigerianul a ținut să le transmită un mesaj urmăritorilor săi, pentru a-i asigura că este bine.

„Dumnezeu e cel mai mare. Mulțumesc, Doamne”, a scris fotbalistul „Farmaciștilor”.

La scurt timp după ce a publicat imaginile, fotbalistul a ales să le șteargă. Până acum, jurnaliștii au reușit doar să afle că Boniface nu se afla la volan. Fotbalistul se îndrepta spre aeroportul din Frankfurt pentru a-și lua prietenii. Bayer Leverkusen a confirmat pentru RTL/ntv că fotbalistul se află în afara oricărui pericol, fiind rănit ușor la mână.

Victor Boniface a marcat 7 goluri în cele 10 meciuri jucate pentru Bayer Leverkusen în sezonul 2024/2025. Nigerianul de 23 de ani are o cota de piață în valoare de 45 de milioane de euro, potrivit Transfermarkt. Sâmbătă după-amiază, fotbalistul a sărbătorit victoria cu 2-1 cu Leverkusen împotriva Eintracht Frankfurt. Chiar Boniface a fost unul dintre marcatorii partidei, reușind să înscrie golul victoriei.

Leverkusen urmează să joace în deplasare cu echipa franceză Brest în Liga Campionilor miercuri, 23 octombrie, de la ora 19:45.

Bayer Leverkusen a învins-o pe Eintracht Frankfurt după ce a fost condusă

Bayer Leverkusen a fost condusă cu 1-0 de Eintracht Frankfurt, dar a reușit să întoarcă rezultatul și să obțină cele 3 puncte, grație golurilor marcate de Andrich și Boniface. Oaspeții au avut o șansă mare de a egala pe final, însă Ekitike a ratat una dintre ocaziile sezonului. Etapa a 7-a din Bundesliga a debutat ieri, cu victoria Borussiei Dortmund împotriva lui St. Pauli.

Această partidă a marcat meciul cu numărul 300 în Bundesliga pentru Lukas Hradecky, devenind singurul portar non-german care atinge această performanță.

Loading ... Loading …

Citește și:

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide