Connect with us

Alte Sporturi

Louis Munteanu, gest sfidător după ce a fost înlocuit de Dan Petrescu în prelungirile meciului. Reacţie nervoasă a atacantului

Louis Munteanu, gest sfidător după ce a fost înlocuit de Dan Petrescu în prelungirile meciului. Reacţie nervoasă a atacantului

Louis Munteanu, gest sfidător după ce a fost înlocuit de Dan Petrescu în prelungirile meciului. Reacţie nervoasă a atacantului

Colaj Captură Primasport

Louis Munteanu a avut un gest sfidător după ce a fost înlocuit de Dan Petrescu în prelungirile meciului. Atacantul CFR-ului a avut o reacţie nervoasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Louis Munteanu a fost înlocuit în prelungirile partidei de Dan Petrescu, iar starul ardelenilor a avut o reacţie incredibilă.

Louis Munteanu, gest sfidător după ce a fost înlocuit de Dan Petrescu în prelungirile meciului. Reacţie nervoasă a atacantului

Louis Munteanu a cerut explicaţii în timp ce părăsea terenul şi nu a salutat pe nimeni când a ieşit de pe teren. Louis Munteanu a făcut mai multe gesturi de frustrare. La scurt timp, Dan Petrescu a încercat să îl împace pe Louis Munteanu. (VEZI IMAGINI INCREDIBILE ÎN GALERIA FOTO)

Dan Petrescu l-a comparat pe Louis Munteanu cu Lautaro Martinez înaintea meciului cu Petrolul

Dan Petrescu l-a comparat pe Louis Munteanu cu Lautaro Martinez, după ce golgheterul CFR-ului a făcut senzaţie la naţionala de tineret a României. „Bursucul” este sigur că tânărul atacant nu va rămâne mult timp în Gruia.

În opinia mea, Louis Munteanu a fost un adevărat căpitan în ambele meciuri. În primul a dat trei goluri şi în al doilea trei assist-uri. Adică a demonstrat că merită să fie căpitan. A alergat peste 12 kilometri, nu ştiu dacă e pregătit pentru meciul ăsta care vine. Nu s-a antrenat cu noi decât astăzi, era foarte obosit. Moral e foarte bine. Dar eu ca antrenor trebuie să iau o decizie dacă poate să înceapă meciul.

E clar că e pe val, dar în acelaşi timp să nu fac o greşeală cum am făcut cu Ilie, când a jucat la trei zile şi s-a rupt şi a stat 45 de zile. Trebuie să vedem ce decizie luăm până la meci. E bine că e sănătos şi e bine că e fericit. A demonstrat că e un adevărat căpitan… mai rar vezi atacanţi număr 9 care să fie căpitani de echipă. Doar la Inter mai e Lautaro Martinez. În general sunt fundaşii, portarii, mijlocaşii. Dar dacă el e căpitan de echipă înseamnă că merită asta.

(Nu vă temeţi că o să-l pierdeţi pe Louis Munteanu?) Nu ştiţi că la noi, dacă e bun, pleacă! Ştiţi care e situaţia, orice jucător bun pleacă, dacă are oferte. Nu mă mai tem de nimic, adică mă aştept la asta… nu îmi fac iluzii ca să nu am deziluzii. E posibil oricând să plece, dar mă bucur cât el e aici. Important e ca el să se menţină cu capul bine, acolo e important. Dacă la cap rămâne umil şi modest şi vrea să sacrifice viaţa pentru fotbal are şanse mari, că are talent. Dar talentul nu e de ajuns în fotbal„, a spus Dan Petrescu.

La Ploieşti, prima ocazie a aparţinut oaspeţilor, şutul lui Peter Michael fiind deviat peste poartă în minutul 6. Replica gazdelor a venit la lovitura de cap a lui Papp, care a trecut pe lângă bară, în minutul 28. Nici repriza secundă nu a adus fotbal de mai bună calitate, ploieştenii nu au avut şut pe poartă, iar ocaziile au întârziat să apară până al cincilea minut al prelungirilor, când a ratat Păun. Partida s-a încheiat 0-0 şi CFR Cluj este pe locul 3, cu 19 puncte. Petrolul ocupă locul 5, tot cu 19 puncte.

PETROLUL: Zima – Ricardinho, Papp, Huja, Dumitriu – T. Keita – M. Rădulescu (D. Radu 73), Hanca, Jyry, Grozav – Akosah-Bempah (Moussaki 57). ANTRENOR: Mehmet Topal

CFR CLUJ: M. Popa – Simao Rocha, Leo Bolgado, M. Ilie, Camora – Fică, K. Keita (Al. Păun 68), Djokovic – Deac, P. Michael (L. Munteanu 46; Artean 90+3), Korenica (Postolachi 83). ANTRENOR: Dan Petrescu

Cartonaşe galbene: Jyry 59, Hanca 70, Papp 88 / P. Michael 40, L. Munteanu 74

Arbitri: Marcel Bîrsan – Vasile Marinescu, Radu Ghinguleac

Arbitri VAR: Florin Andrei – Adrian Popescu

Loading ... Loading …

Citește și:

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide