Connect with us

Alte Sporturi

Daniel Bîrligea, impresionat că Gigi Becali a plătit 2 milioane de euro pe el: „Încă nu-mi vine să cred”! Ce a spus de Varga

Daniel Bîrligea e impresionat că Gigi Becali a plătit 2 milioane de euro pe el. Atacantul FCSB-ului a dezvăluit că fostul lui patron, Ioan Varga, nu l-a sunat niciodată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Bîrligea e în mare formă la campioana României. În ultimele partide, cu Gloria Buzău, în campionat, şi cu PAOK, în Europa League, Bîrligea a marcat.

Daniel Bîrligea, impresionat că Gigi Becali a plătit 2 milioane de euro pe el: „Încă nu-mi vine să cred”! Ce a spus de Varga

(n.r.: despre faptul că transferul lui l-a costat peste 2 milioane de euro pe Gigi Becali) Este o sumă foarte mare și încă nu-mi vine să cred. I-am și zis managerului meu că nu pot crede că cineva a plătit atâția bani pentru mine… Nu-mi place să mă dau mare, să-mi dau aere, sunt o persoană normală, respect pe toată lumea! Faptul că domnul Gigi Becali a dat suma asta pe mine înseamnă foarte mult. Vreau să dovedesc că merit, că nu sunt bani aruncați. Mi-a vorbit de tot, de contract, de condiții (n.r.: când l-a adus la FCSB)

(n.r.: Vezi diferențe între Neluțu Varga și Gigi Becali?) Nu mă pun eu să fac comparații între domni. Cu domnul Varga am vorbit doar în prezența altor oameni când mai venea pe la noi. Nu m-a sunat niciodată direct până acum, când au fost ofertele din Rusia și de la FCSB. La domnul Gigi Becali mi-a plăcut cum m-a abordat, că m-a sunat și cum s-a comportat față de mine. Îmi place că e decis și mereu optimist. Încă nu îl cunosc foarte bine, dar o să am ocazia să o fac în viitor”, a declarat Daniel Bîrligea pentru fanatik.ro.

Gigi Becali a plătit 2 milioane de euro pentru a-l transfera pe Daniel Bîrligea de la CFR Cluj la FCSB. În contractul de transfer mai sunt stipulate anumite bonusuri, dar şi o clauză că Bîrligea nu poate evolua în meciurile FCSB-ului cu CFR Cluj.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide