Connect with us

Alte Sporturi

Daniel Pancu, mesaj măgulitor: cum l-a numit pe Răzvan Burleanu, după calificarea României U21 la EURO 2025

  • admin

  • Handbal: PSG – Dinamo, joi, 21:45, DGS 2

  • SuperLiga: U Cluj – Oțelul Galați, vineri, 21:00, DGS 1

România U21 s-a calificat la turneul final din Slovacia de pe primul loc al Grupei E, cu 22 de puncte, după ce în ultima etapă a preliminariilor a învins-o pe Elveția U21, scor 3-1, în Giulești.

Mesajul lui Daniel Pancu pentru președintele FRF, după calificarea României U21 la EURO 2025

La câteva zile de la calificarea României U21 la EURO 2025, Daniel Pancu i-a transmis un mesaj măgulitor lui Răzvan Burleanu, pe care l-a poreclit ”Prezi”.

Selecționerul și-a adus aminte cuvintele pe care președintele FRF i le-a spus în momentul în care l-a numit la reprezentativa de tineret și speră că prin calificarea la turneul final i-a răsplătit încrederea lui Răzvan Burleanu.

‘Daniel, am identificat în tine un antrenor cu mentalitate occidentală, nu de Arabia…’

Astea au fost cuvintele președintelui Răzvan Burleanu când m-a numit selecționerul U21! Sper că nu te-am dezamăgit, Prezi!”, a scris Daniel Pancu, pe Instagram.

La meciul de calificare cu Elveția, Daniel Pancu nu a stat decât 28 de minute pe banca tehnică a ”Tricolorilor”. Acesta a văzut roșu direct din partea arbitrului, după ce a intrat pe teren pentru a-i cere socoteală pentru un fault dur al lui Jaquez la Munteanu.

Galerie Foto

Marius Niculae a dezvăluit ce a făcut arbitrul partidei cu Elveția U21, înainte de a-l elimina pe Daniel Pancu

Marius Niculae (43 de ani), managerul sportiv al loturilor naționale de tineret, a fost prezent la meciul din Giulești cu Elveția U21 și a spus ce a făcut arbitrul Marc Nagtegaal, înainte de a-l elimina pe Daniel Pancu, după care, într-un final, și pe Jaquez.

Felicitări lui Pancone și băieților. Obiectivul a fost atins. S-a sărbătorit, am fost la un restaurant. Ne-am atins obiectivul. A fost o greșeală a lui Pancu, recunoscută de el.

Și impresia noastră la intrarea jucătorului elvețian a fost una de lovitură de K1, nu de fotbal. Eu am văzut exact faza. A băgat prima dată mâna în buzunar, unde avea cartonașele roșii, după care a scos-o și a dus-o la piept și l-a scos pe cel galben.

Depinde ce a scris arbitrul în raport. Probabil va fi o contestație a Federației, dar asta după ce va veni mai întâi decizia de la UEFA”, a spus Marius Niculae, la Liga Digisport.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Clasamentul Grupei E din preliminariile pentru EURO U21 2025

clasament romania u21
Clasamentul Grupei E din preliminariile pentru EURO U21 2025 / Foto: Flashscore

Etichete: romania u21 , daniel pancu , razvan burleanu , elvetia u21 , romania euro u21 2025


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide