Connect with us

Alte Sporturi

Reacția lui Nicolae Stanciu, după surpriza făcută de lituanieni în momentul intonării “Deșteaptă-te, române!”

  • admin

  • Media: Liga Digi Sport, miercuri, 15:30, DGS 1

  • Media: Fotbal European, miercuri, 17:30, DGS 1

Mijlocașul lui Damac a fost cel care a dat tonul în momentul în care “Deșteaptă-te, române!” a fost redat din boxele stadionului din Kaunas, dar atât el, cât și colegii săi au avut parte de o surpriză. 

Lituanienii au lăsat trei strofe din “Deșteaptă-te, române!”. Nicolae Stanciu: “Nu-i problemă, e frumos imnul nostru”

Concret, de obicei, străinii care ne găzduiesc la meciurile internaționale redau doar două strofe din imnul național, dar lituanienii au lăsat-o și pe a treia, spre confuzia jucătorilor, care, imediat după versul “Triumfător în lupte, un nume de Traian”, începuseră să se încurajeze unii pe alții. 

La flash-interviul de după meci, lui Stanciu i s-a cerut să comenteze momentul și a făcut-o cu zâmbetul pe buze, deși a recunoscut că n-a fost surprins chiar plăcut.

“Nu vreau să comentez, a fost o situație, nu știu cum să-i zic, neplăcută. La un moment dat ne-am oprit. Nu știu dacă așa au decis organizatorii din Lituania. Nu e problemă, e frumos imnul nostru, putem să-l ascultăm de mai multe ori.

E ok, avem patru victorii din patru. E ce ne dorim, vrem să încheiem grupa cu maximum de puncte, mai sunt două meciuri și sperăm la șase din șase. Știam că va fi un meci asemănător cu cel din Ghencea, pentru că suprafețele de joc au fost cam la fel.

E greu când joci cu o echipă care e mai puternică fizic, care joacă mingi lungi, mai puțin fotbal. Dar e bine că putem să câștigam și astfel de meciuri, că vă arătăm și vouă că știm să luptam și să suferim. Cum a zis și Mister, ne facem datoria să câștigăm aceste meciuri pentru că suntem în Liga C și nu cred că ne este locul aici”, a declarat Stanciu. 

Etichete: nicolae stanciu , lituania – romania


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide