Connect with us

Alte Sporturi

După ce Gigi Becali l-a numit ”băiat deștept”, Marius Șumudică i-a transmis un mesaj patronului de la FCSB

  • admin

  • Nations League: Italia – Belgia, joi, 21:45, DGS 1

  • Nations League: Israel – Franța, joi, 21:45, DGS 2

În ziua în care FCSB și-a trecut în cont trei puncte, giuleștenii au pierdut în fața ultimei clasate FC Botoșani, scor o-2

Marius Șumudică, mesaj pentru Gigi Becali: ”Domnul Becali și cine mai zice că o să renunț să știe că Șumudică nu va ceda și va rămâne la Rapid cât este nevoie”

Concret, ”latifundiarul din Pipera” a comentat pe marginea informației conform căreia Șumudică ar avea de gând să-și dea demisia de la Rapid în urma rezultatelor nefavorabile din ultimele etape. 

Gigi Becali este de părere că Marius Șumudică va pleca de la Rapid doar dacă nu va mai crede în forța echipei sale de a-și reveni pe plan sportiv. La doar o zi distanță, antrenorul Rapidului a intervenit în emisiunea Fotbal Club și i-a replicat patronului de la FCSB.

”Nu există așa ceva. Șumudică e un băiat deștept și va rămâne la Rapid cât este nevoie de el. Domnul Becali și cine mai zice că o să renunț să știe că Șumudică nu va ceda și va rămâne la Rapid cât este nevoie.”, a spus Marius Șumudică.

Marius Șumudică a devenit antrenorul Rapidului pe 20 august și are un contract valabil cu formația giuleșteană până în iulie 2026.

Gigi Becali: ”Marius Șumudică e băiat deștept, știe ce poate și ce nu poate”

”Nu mai zic de Marius Șumudică, săracul. Șumudică e băiat deștept, știe ce poate și ce nu poate. Alta e să-ți dai tu demisia, alta e să fii tu dat afară și cu scandal.

Șumudică e supărat, a văzut că… Adică dacă nici pe Botoșani n-o bați… Eu asta cred, dacă-și dă demisia, înseamnă că vede că nu are perspectivă”, a spus Gigi Becali, la emisiunea Fotbal Club. 

VIDEO Rezumat FC Botoșani – Rapid, scor 2-0 

Etichete: marius sumudica , gigi becali , video botosani rapid


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide