Connect with us

Alte Sporturi

„Dacă nu lua roşu, poate nu câştigam!” Mihai Stoica, ferm după eliminarea lui Darius Olaru! Laude pentru căpitanul FCSB-ului

„Dacă nu lua roşu, poate nu câştigam! Mihai Stoica, ferm după eliminarea lui Darius Olaru! Laude pentru căpitanul FCSB-ului

Mihai Stoica, ferm după eliminarea lui Darius Olaru

Darius Olaru / Profimedia Images

Mihai Stoica a transmis un mesaj ferm, după eliminarea lui Darius Olaru. MM a avut doar cuvinte de laudă la adresa căpitanului de la FCSB, care a văzut cartonaşul roşu în duelul cu PAOK.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a rezistat eroic şi a învins-o cu 1-0 pe PAOK, după ce a evoluat timp de aproape o repriză în inferioritate numerică. Darius Olaru a văzut al doilea cartonaş galben, în startul reprizei secunde.

Mihai Stoica, ferm după eliminarea lui Darius Olaru

Mihai Stoica a declarat că dacă nu s-ar fi produs eliminarea lui Darius Olaru, poate FCSB nu ar fi reuşit să o învingă pe PAOK. MM a transmis că mijlocaşul va fi în formă maximă la derby-urile cu Dinamo şi Rapid, din finalul turului, după ce nu va face deplasarea la Glasgow, pentru meciul cu Rangers.

Totodată, Mihai Stoica a transmis că Darius Olaru este jucătorul care a calificat-o pe FCSB în Europa League şi a reuşit o „dublă” în meciul cu RFS.

„Suport regulamentar este, dar în spiritul jocului nu dai al doilea galben. (n.r. – Nu îl condamni deloc?) Nu.

Va juca cu Dinamo, cu Rapid, va sta acasă şi va fi bombă. Poate dacă nu lua „roşu”, nu jucam în zece, poate nu câştigam. Puteam să nu câştigăm, ieşeam la joc.

Olaru este fotbalistul care ne-a calificat în Europa, singur, a luat mingea şi s-a dus cu ea până în poartă. A dat două goluri cu RFS. Au făcut 2-2 cu Galatasaray. Pentru mixul ăsta de tehnică, abnegaţie, spirit, adaug şi ceva ce am văzut doar la Mihăiţă Neşu, lipsa instinctului de conservare, e numărul 1 jucători cu care am lucrat în 30 de ani de carieră. Ce face Olaru nu a făcut nimeni”, a declarat Mihai Stoica, conform primasport.ro.

De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul

Mihai Stoica a declarat că FCSB mai are nevoie de trei puncte, pentru a se califica în fazele eliminatorii din Europa League. Acesta a declarat că nu s-ar fi aşteptat ca PAOK să piardă şi al treilea meci la rând, după înfrângerile cu Galatasaray şi cu Aris.

„Este o victorie foarte mare, mai ales că nu prea o vedeam venind. De ce? Nu neapărat că e o mare diferență de bugete, jucau campioana Greciei și cea a României. Nu prea o vedeam pe PAOK pierzând al 3-lea meci consecutiv, când am văzut că bagă și cea mai bună echipă…

A pierdut cu Galatasaray, eu zic că nemeritat, apoi cu Aris. Este o victorie peste așteptări. Ne mai trebuie o victorie (n.r. pentru calificare).

Nu i-am dat șanse lui PAOK cât s-a jucat 11 la 11. Au avut o singură ocazie în repriza a doua, OK, să zicem două, e foarte puțin. De ce? Pentru că s-a jucat impecabil tactic. Am aglomerat foarte bine zona centrală. Unde sunt specialiștii care mă ironizau când ziceam de Miculescu? Nu a pierdut niciun duel aerian. Octavian Popescu, noul Garnacho cu freza aia, cum s-a apărat acolo, în stânga”, a declarat Mihai Stoica, conform primasport.ro.

Loading ... Loading …

Citește și:

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Publicitate
192
SONDAJUL SĂPTĂMÂNII

Ar trebui sa retrogradeze Dinamo?

Publicitate

De Neratat

Mai multe din Alte Sporturi

DIN CE JUDEȚ ESTI? FII CORESPONDENT DINSPORT.RO


Ești pasionat de sport și ai talent la scris? Alătură-te echipei noastre!


Creeză acum un cont de CORESPONDENT, accesand meniul si selectând CONTUL MEU. Imediat dupa inregistrare, poti publica știri simplu si rapid.


CLICK AICI PENTRU A TE ÎNREGISTRA

This will close in 12 seconds

Inchide